Szkoda, że nie piszesz nazw przy różyczkach, takie masz śliczne, szczególnie te białe bukieciki, a przegorzan jak wysoki rośnie u Ciebie? Lebiodka ametystowa cudna jest, muszę w tym roku nie zapomnieć o wysianiu
dziękuję za miłe słowa Bożenko
przegorzan na około 1,5- 1,8 metra i sieje się na potęgę, a kupiłam go 2 kapersy po 3 kawałeczki korzenia w każdym-ponieważ jest nieopanowany w wysiewach - powydawałam większość i zostawiłam sobie w 2 miejscach.
Ma sliczne niebieskie kuleczki - a teraz widziałam także białą odmianę - mam obiecane nasionka od znajomej ogrodniczki i na pewno będę chciała ten biały także wysiać...
Jestem u Ciebie pierwszy raz, ale bardzo mi się podoba. Brzozy robią świetny klimat. Ja mam działkę podobnej wielkości i bardzo kocham róże i inne kwiaty. Widzę, że masz różę Chopin. Ja ją kupiłam w tamtym roku. Masz też renkloda Ulena, bardzo lubię jej owoce i też posadziłam to drzewo u siebie. Wpadła mi w oko róża Desdemona, jeszcze jej nie mam. Piękne masz powojniki i lilie, klematisy i właściwie wszystkie rośliny. Bogate zbiory warzywne. Spędziłam w Twoim ogrodzie miłe chwile. Ogród piękny, kolorowy i zadbany
pozdawiam Ewa