Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pszczelarnia

Pszczelarnia

Pszczelarnia 22:29, 15 lis 2015

rozajerycha napisał(a)
Pospacerowałam sobie widzę,że Pszczółka jesieni się nie boi i oprowadza po swoich i cudzych włościach .
Pozdrawiam serdecznie Ewcia.
Martek

Martku, dla Ciebie 'Iceberg' cl.

an_tre 17:12, 16 lis 2015

Pszczółko chciałam tylko ci donieść, że mimo ciszy z mojej strony jestem u ciebie na bieżąco
pozdrówka
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bogdzia 17:30, 16 lis 2015

an_tre napisał(a)
Pszczółko chciałam tylko ci donieść, że mimo ciszy z mojej strony jestem u ciebie na bieżąco
pozdrówka

Ja tez jestem na bieżąco a nawet po kilka razy czytam to samo , chyba za mało piszesz i zdjec pokazujesz jak na moje apetyty związane z Twoim ogrodem.
sylwia_slomc... 18:09, 16 lis 2015

muszę dokupić jabłoni ozdobnych koniecznie......jedna u mnie to za mało Twoja śliczności po prostu
gobasia 18:37, 16 lis 2015

Witaj.
Często spaceruję po Twoim ogrodzie tak po cichu, dzisiaj zostawiam po sobie ślad.
Pochwalę się że ja też mam pszczoły, jeden ul
Pozdrawim
ewsyg 18:41, 16 lis 2015

Ewa z czego są zrobione te postacie? Są świetne.

Pokazałaś róże piżmowe a ja właśnie na nie mam chęć.
Pszczelarnia 19:33, 16 lis 2015

Bogdzia napisał(a)

Ja tez jestem na bieżąco a nawet po kilka razy czytam to samo , chyba za mało piszesz i zdjec pokazujesz jak na moje apetyty związane z Twoim ogrodem.

Bogdziu, miłe to jest, co piszesz. Ale mój ogród jest taki ciągle szargany, rozgrzebany. Dla Ciebie kalina, viburnum plicatum 'Mariesii' - cudna.
Niedawno ją przesadziłam (była kiedyś na tyłach rabaty różanej - bylinowej). Zdj. z czerwca.

Pszczelarnia 19:41, 16 lis 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
muszę dokupić jabłoni ozdobnych koniecznie......jedna u mnie to za mało Twoja śliczności po prostu

Pochwalam pomysł dokupienia. Moje już posadzone, z jednej strony 3 w rzędzie, z drugiej 2 - w równej linii z cisami, inne dosadzone do już istniejących a czeka na posadzenie jeszcze 'Winter Gold'. Żeby posadzić te jabłonki musiałam oczywiście wysadzić jedną dużą jabłoń - ale poszło znakomicie.

Pszczelarnia 20:42, 16 lis 2015

Pokażę jeszcze jak różne mogą być cisy NN.
Jeszcze niedawno w warzywniku miałam szkółkę cisów kupionych okazyjnie i darowanych. Część już wysadziłam i zostały jeszcze takie "niedobitki", czekając na przyszłą wiosnę:

Pszczelarnia 20:54, 16 lis 2015

an_tre napisał(a)
pozdrówka

A to jabłonka rajska da Ciebie: