Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pszczelarnia

Pszczelarnia

Basilikum 20:51, 19 gru 2016

Takie piramidy widzialam kiedys w Austrii na wystawie ogrodniczej
tez planuje powiekszenie warzywnika ale ja na szczescie mam miejsce
Wendy79 21:11, 19 gru 2016

Pszczelarnia napisał(a)

Co rośnie przed czosnkami?

Twoja czwarta niedziela adwentu przypomniała mi o tym radosnym czasie oczekiwania na każdą wychodzącą roślinę wiosną, o zaglądaniu po kilka razy do szklarenki czy czasami coś nie kiełkuje. O moich ukochanych irysach bródkowych... Ach, to tak długo i tak niedaleko jednocześnie
ElzbietaFranka 21:30, 19 gru 2016

O ile sie nie myle to irys syberyjski niebieski.
Piekny ogrod naturalistyczny, bardzo molo ingerencji, no i ten stary drzewostan nie wspominajac o potoku u podnoza ogrodu stala wilgotnosc powietrza. Czego chciec wiecej wszystko samo rosnie.
Pszczelarnia 18:34, 20 gru 2016

ElzbietaFranka napisał(a)
O ile sie nie myle to irys syberyjski niebieski.
Piekny ogrod naturalistyczny, bardzo molo ingerencji, no i ten stary drzewostan nie wspominajac o potoku u podnoza ogrodu stala wilgotnosc powietrza. Czego chciec wiecej wszystko samo rosnie.

Witaj! Tak. Irys syberyjski, ten sam od 35 lat.

Ogród naturalistyczny, w odbiorze. Ale było bardzo dużo ingerencji z naszej strony. Bardzo dużo. Cały czas ingeruję. Tylko trawniki zostawiam w spokoju, choć i tak je grabię i regularnie kosimy.

Kamień choć wygląda naturalnie, został wydobyty przy zakładaniu rabaty, mam nadzieję, że uda mi się te głazy osadzić wreszcie w jednym miejscu gdzieś nad potokiem, zepchnąć z rabat.

kasiek 19:03, 20 gru 2016

Pszczelarnia napisał(a)
/quote]

Obłędne zdjęcie i obłędne miejsce... Fotel aż zaprasza do siebie
nawigatorka 19:47, 20 gru 2016

Piękny głaz.ja na takie poluje od jakiegoś czasu ale za dużo wytycznych mam: muszą być kanciaste,szare,za darmo i blisko co by sąsiad mógł nam je przywieźć ale w przyszłym sezonie nie odpuszczę
Ps może zepchmiesz ten kamień aż do mnie
hanka_andrus 23:42, 20 gru 2016

Ewuniu, Dziękuję za wywołanie wspomnień wigilijnych, zbyt się rozczuliłam, co prawda, ale to także potrzebne, a w okolicach Świąt, szczególnie.

Zdrowia życzę i wszystkie łaski niech na Ciebie spływają nie tylko w ogrodzie ale i w domu i w pracy.

Wesołych Świąt!
pestka56 00:44, 21 gru 2016

Też uwielbiam kamulce. Chętn ie przyjmę jeśli komuś zbywają.

Nie wyrzucaj ich z rabat, bo świetnie wyglądają.
Urszulla 04:16, 21 gru 2016

Cudna zieleń i wspomnienie wiosenno-letnie. Teraz czekam na święta a potem już na wiosnę. Te doniczki i kompost to będzie sama radość .
kasja83 08:23, 21 gru 2016

Pszczelarnia napisał(a)

Witaj! Tak. Irys syberyjski, ten sam od 35 lat.

Ogród naturalistyczny, w odbiorze. Ale było bardzo dużo ingerencji z naszej strony. Bardzo dużo. Cały czas ingeruję. Tylko trawniki zostawiam w spokoju, choć i tak je grabię i regularnie kosimy.

Kamień choć wygląda naturalnie, został wydobyty przy zakładaniu rabaty, mam nadzieję, że uda mi się te głazy osadzić wreszcie w jednym miejscu gdzieś nad potokiem, zepchnąć z rabat.

Pięknie!!Ja też mam głaziki-ale dopiero ubieram je w roślinki.