Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pszczelarnia

Pszczelarnia

vita 18:47, 30 gru 2016

Kawał dobrej roboty! Widać to i w wizytówce, i w wątku, i w komentarzach, które piszesz. Mnie najbardziej imponuje Twoja konsekwencja i wrażliwość postrzegania natury. Dla Pszczelarni to był kolejny dobry rok
Gabriela 20:22, 30 gru 2016

Znakomita wizytówka, pokazujesz wszystkie ważne miejsca w ogrodzie, rabaty kwiatowe są wspaniałe, detale, ozdoby które zawsze jednak czemuś służą, a nie są tylko durnostojkami, piękne to.
Pszczelarnia 16:32, 31 gru 2016

Dziękuję Wam za tyle ciepłych słów. Motywują do dalszych starań.

Żegnając stary rok, zostawiam Wam ostatnią część wizytówki: strumień. Pszczoły i strumień - 2 elementy decydujące o całym ogrodzie. O jego ekologii i naturalności. Moja ingerencja w ogrodzie ma na uwadze te 2 żywe organizmy. Po pierwsze nie szkodzić - primum non nocere.

Basilikum 22:53, 31 gru 2016

Pszczelarnia napisał(a)

Na pytania odpowiedziałam.

... muzyka dla duszy? Jan Garbarek nade wszystko, album "Places".

gdzie, gdzie?? iekawa jestem odpowiedzi

Grbarka nie znalam i wlasni wlaczylam sobie na YT i trafilam od razu na film z festiwalu w pobliskim Burghausen podoba mi sie
wizytowke ogadne juz w nowym roku

Ewciu niech Ci sie dzieje ogrodowo jak najlepiej a pszczolki niech duzo miodu daja
Sylvana 18:42, 01 sty 2017

Pszczółko Twoja wizytówka jest najbardziej dopracowaną i przemyślaną jaką chyba widziałam na O. Nie znałam za dobrze Twojego ogrodu a teraz czuję się jakbym tam była - piękny ogród i zdjęcia.
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla Ciebie i Twojego ogrodu.
AgataP 09:33, 02 sty 2017

Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku - spełnienia marzeń, planów i wszelkich, choćby cichutko wypowiedzianych życzeń...
10:04, 02 sty 2017
Wszystkiego Naj Naj Naj w Nowym Roku
Pszczelarnia 12:16, 02 sty 2017

Basilikum napisał(a)

gdzie, gdzie?? iekawa jestem odpowiedzi

Grbarka nie znalam i wlasni wlaczylam sobie na YT i trafilam od razu na film z festiwalu w pobliskim Burghausen podoba mi sie
wizytowke ogadne juz w nowym roku

Ewciu niech Ci sie dzieje ogrodowo jak najlepiej a pszczolki niech duzo miodu daja

U Wendy odpowiedziałam.

Dziękuję.
Gardenarium 14:10, 02 sty 2017

Z tymi trendami w ogrodzie to jest trochę inaczej niż we wnętrzach. Nie ogłasza się kolorystyki, ona dopiero "wychodzi" na CHFS lub Essen. wtedy wiadomo, co stworzyli hodowcy i wiodący projektanci. Ja sama dla siebie staram się wyznaczać trendy i dobrze mi z tym

Prawdopodobnie wystąpię z wykładem na nowej wystawie w Nadarzynie - Green Days 8 kwietnia, więc zobaczę o czym będę mówić. Może właśnie o trendach? w ogrodnictwie.

Instagram Ogrodowiska
Kasya 14:39, 02 sty 2017

Gardenarium napisał(a)
Z tymi trendami w ogrodzie to jest trochę inaczej niż we wnętrzach. Nie ogłasza się kolorystyki, ona dopiero "wychodzi" na CHFS lub Essen. wtedy wiadomo, co stworzyli hodowcy i wiodący projektanci. Ja sama dla siebie staram się wyznaczać trendy i dobrze mi z tym

Prawdopodobnie wystąpię z wykładem na nowej wystawie w Nadarzynie - Green Days 8 kwietnia, więc zobaczę o czym będę mówić. Może właśnie o trendach? w ogrodnictwie.

a co to za wystawa ? co tam bedzie ?
przypomnij jeszcze Danusiu blizej terminu