Obejrzałam przedwczoraj ponownie Twój ogród w Mai ciągle jestem pod jego wrażeniem , a widząc plan ogrodu wreszcie zlokalizowałam gdzie co jest
Ogród Ci się w między czasie zmienił niesamowicie.....wyszlachetniał jeszcze
Nabrał jakby to powiedzieć ogłady i jest wysublimowanyCudny
Sylwio, na Ogrodowisku znalazł się w towarzystwie doborowych ogrodów to i ogłady nabrał. Można powiedzieć, że ogród w Mai jest przedogrodowiskowy.
Wysublimowany? Piwonia 'Krinkled White' w całej okazałości swojego 4-letniego istnienia w moim ogrodzie. Ciekawa jestem, jak i czy zakwitnie tej wiosny czerwcowej w nowym miejscu.
Witaj Tamaryszku, poczytałam, co u Ciebie - nowe nawierzchnie, woda, kolejne oczary in spe - to jest dopiero wyczyn!
Ogród robi wrażenie, mówisz? A ja czasami mam wrażenie, że oddalam się od moich wiejskich ideałów i wzorców. Ale w tym poszukiwaniu jest cała radość z naszego ogrodowania.
Nie pokazywałam chyba jeszcze mojej 4-letniej białej pnącej, którą poznałam w ogrodzie angielskim, w którym Ty zachwyciłaś się ogrodem białym, pamiętasz?
W tym roku powinna dostać ramę do oparcia ale u nas od pomysłu do realizacji mija czasami rok.