Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pszczelarnia

Pszczelarnia

Konstancja30 15:01, 30 paź 2012

Evchen napisał(a)
.. ja też chcę miodku...
Ewuś.. miodu i igrzysk

o la la ...

zostaje przy miodku ...
Evchen 15:10, 30 paź 2012

Konstancja30 napisał(a)

.. ja też chcę miodku...
Ewuś.. miodu i igrzysk

o la la ...

zostaje przy miodku ...

chciałoby się... tak dobrze to nie ma!... obie biegać będziemy ja rozumiem nietuczący bidżis, ale miodek sama słodycz... jak będziem szuuuszuuuuusować?... koleiny w śniegu porobimy
Konstancja30 15:14, 30 paź 2012

ooooooooooo ... Ev ja sobie wypraszam ... foch ... ja nie zrobię kolein ... ja zrobię tunel )) ...
Evchen 15:19, 30 paź 2012

Konstancja30 napisał(a)
ooooooooooo ... Ev ja sobie wypraszam ... foch ... ja nie zrobię kolein ... ja zrobię tunel )) ...

Czyli kolejność na stoku ustalona?.. jedziesz za moją koleiną i drążysz tunel reszta podąża za nami_
to się nazywa "przetrzeć komuś szlaki"!
Pszczelarnia 15:30, 30 paź 2012

Dziewuszki, ja Was ........ uwielbiam ..........!
Alem się roześmiała.

Poczyniłam przygotowania do nastroju w rytmie szu .... szu .... . Obiekty kulinarne nie psujące się. Dostawiłam stojak na wina (już się zapełnia). Acha, mam już zakiszoną kapuchę. Będzie bigos. I nastrój. Wykwintna prostota.

Ev - muszę Cię przepytać na okoliczność znajomości kultury łacińskiej, nigdy o tym nie rozmawiałyśmy a ja się czuję zaintrygowana i już nieziemsko ciekawa. Bo że z Anią (ASC) o betonie mogę gadać (i nie tylko) to wiem..... .
Evchen 15:49, 30 paź 2012

Ewuś oj nie pytajniepytaj... z łaciny przyswajam li i tylko sentencje - nieprzemijająco mądre i proste, skłaniające do głębszej refleksji i dające nieograniczone możliwości w trudnej sztuce ripostowania .. więcej nie potrafię, choćbym baaaardzo chciała, bo nie dostąpiłam zaszczytu bliższej znajomości Jeśli Cię zaintrygowałam, znaczy, że sentencje z rozmysłem i należytą starannością użyte

Teraz to ja mocno zaniepokojona jestem.. że oczekiwaniom nie sprostam... ze mną możesz porozmawiać o Leśmianie, Pawlikowskiej, Szymborskiej i Asnyku... i innych takich, którzy mi głeboko w pamięć zapadli celnością swoich wersów.. i o słowie.. bo go cenię i lubię
i o życiu.. bo się go ciągle uczę

Pszczelarnia 15:53, 30 paź 2012

Evchen, jak powiesz mi, że jesteś POLONISTKĄ, to padnę z wrażenia (po raz drugi dziś).
Bo ja z jeszcze z polonistami o słowie nie rozmawiałam. Jakoś nam nie wychodziło .......... .
Konstancja30 15:53, 30 paź 2012

Evchen napisał(a)
Ewuś oj nie pytajniepytaj... z łaciny przyswajam li i tylko sentencje - nieprzemijająco mądre i proste, skłaniające do głębszej refleksji i dające nieograniczone możliwości w trudnej sztuce ripostowania .. więcej nie potrafię, choćbym baaaardzo chciała, bo nie dostąpiłam zaszczytu bliższej znajomości Jeśli Cię zaintrygowałam, znaczy, że sentencje z rozmysłem i należytą starannością użyte

Teraz to ja mocno zaniepokojona jestem.. że oczekiwaniom nie sprostam... ze mną możesz porozmawiać o Leśmianie, Pawlikowskiej, Szymborskiej i Asnyku... i innych takich, którzy mi głeboko w pamięć zapadli celnością swoich wersów.. i o słowie.. bo go cenię i lubię
i o życiu.. bo się go ciągle uczę

a ja gupiutka taka ... myślałam, że moim problem jest nieporadność na deskach !!! ... aućk ))
Pszczelarnia 15:56, 30 paź 2012

Izabello-Konstancjo, na dechach to my razem nieporadne będziemy wobec osoby Maćka - syna Ani, który weźmie nas pod swe skrzydła (kijki). Ale dobrze, że to on a nie pan Piotruś - instruktor ze stoku. Bo przy p. Piotrusiu można się połamać, patrząc w jego oczy człowiek zapomina, co musi zrobić aby mu się nogi nie rozjechały.
Evchen 15:57, 30 paź 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Evchen, jak powiesz mi, że jesteś POLONISTKĄ, to padnę z wrażenia (po raz drugi dziś).
Bo ja z jeszcze z polonistami o słowie nie rozmawiałam. Jakoś nam nie wychodziło .......... .

Przed upadkiem CIę uchronię No nie powiem, żem polonistka, chociaż STKA ze mnie jest ja się z "wrogiem" zbratałam i zgermanizowałam.