Ale się narobiło z tak banalnego powodu jak ograniczenie gatunków. Wszyscy o tym wiedzą a to tak trudno w sobie wyegzekwować zwłaszcza jak chciałoby się wszystkiego spróbować.
Wtedy jest kara za przejedzenie czyli naćpany ogród a potem odchudzanie
Myślę, że do pewnych spraw w ogrodzie trzeba dojrzeć po prostu dlatego stale coś zmieniamy i nigdy końca nie ma.
Ewa idziesz w dobrym kierunku brawo.
Akurat w moim ogrodzie goszczą tawuły i to mi pasuje do mojego ogrodu. Ta tawuła Anthony rośnie bardzo wolno a jak ma sporo cienia to nie jest dobre miejsce. Ja ją mam w przedogródku i kupię kolejną.
podoba mi się określenie naćpany ogród ...właśnie mój ogród jest naćpany i m.in. berberysy pójdą do innego ogrodu. ...u mnie będzie mała rewolucja jednak
Ja mam Jaqueline i drugi sezon nie jestem zachwycona aż tak jak oczekiwałam. Z tym, że zawsze powtarzam, że w zbyt zacienionym miejscu posadziłam. Myślałam, że tam więcej słońca. W tym roku miała brzydkie liście, nawet bardzo brzydkie, w czarne plamy. Ale kwiat bardzo ładny i ładnie pachnie, delikatnie, nie za słabo. Myślę gdzie ją dać, żeby wyrobić sobie o niej lepsze zdanie.