Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Milunia w ogrodzie - z widokiem na rozlewisko

Milunia w ogrodzie - z widokiem na rozlewisko

MiluniaB 09:39, 23 lip 2021

Martka dla Ciebie zdjęcie różanki w stanie spoczynku

Martka 10:33, 23 lip 2021

O proszę, stipy z wyeksponowaną talią dają radę! gustownie, Miluniu, ten „stan spoczynku” wyglada, określenie mnie rozbawiło ❤️ Dziękuję za zdjęcie i trzymam kciuki za polowanie na hakonechloa, zerknij czy jest macra… i zrób fotki, jeśli możesz
Alija 22:06, 25 lip 2021

Różanka w stanie spoczynku prezentuje się bardzo elegancko.
Judith 23:09, 25 lip 2021

Muluniu, widzę, ze związałeś swoje stipy. Ja moje przycięłam. Nie zachwycają, ale i tak wyglądają nieporównanie lepiej, niż gdy leżały na ziemi : ).
KasiaBawaria 08:29, 26 lip 2021

Moje wyczesalam, bo tez mnie juz wkurzaly-od razu lepiej wygladaja
MiluniaB 08:31, 26 lip 2021

Martka różanka powolutku rusza, ale nie wszystkie krzewy równo. Nie udało mi się wcześniej jechać do CO - planuję dzisiaj

Alicja po tej burzy kwitnienia teraz spokój, nareszcie płatki i liście mogłam bez problemu wyzbierać

Judith leżące stipy mnie denerwują, też kilka podcięłam, kilka ścięłam zupełnie, a te związałam i wyczesałam - totalnie zdominowały przycięte róże. Ja róże zakwitną to je uwolnienie, ale jak znowu się położą to już związane będą do wiosny

KasiaBawaria dla mnie zawsze najładniejsze stipy to jednoroczne. Zastanawiam się czy tych nasion z wyczesania do doniczek z ziemią nie włożyć i niech rosną. Strasznie dużo pewnie na rabatach będę miała siewki, bo już wszędzie widzę ten leżący puch
Wiaan 08:55, 27 lip 2021

Mirella widzę teraz patent ze związanymi stipami, z nimi tak właśnie jest, że wiosną takie świeże i małe są zachwycające, a później zaczynają się pokładać i nas denerwują. Zgapię od Ciebie Wizytówka jest cudowna tak jak Twój cały ogród
MiluniaB 12:55, 27 lip 2021

Aneta kiedyś na początku mojego pobytu na forum była Beatka - Szymusia (już się teraz nie udziela, bardzo szkoda, bo fajna dziewczyna i stworzyła cudny ogród). Beatka zawsze mi pisała, że stipa ładna, ale tylko traktowana jako jednoroczna - teraz to dopiero rozumię Podpowiem Ci, że fajnie się związuje trawy trytkami - mam już to przetestowane. Żadne sznurki, druty ogrodowe, wstążki - tylko trytki - wypróbuj .
Dziękuję za pochwałę wizytówki. Teraz tam więcej aktualnych zdjęć niż na wątku
Ewa777 19:05, 27 lip 2021

Piękne widoczki Obejrzałam kolejną porcję zdjęć w wizytówce
Powiem Ci, że ta rabata różana w stanie spoczynku wygląda bardzo ładnie Fajnie, że ją pokazałaś
Świetny ten wakacyjny awatarek
MiluniaB 15:48, 28 lip 2021

Ewa dziękuję Pokazałam różankę, bo lubię pokazywać rabaty w każdej fazie - nie tylko kiedy są piękne w całym rozkwicie. Takiej burzy kwiatów przy drugim kwitnieniu już nie będzie, ale zawsze coś będzie zdobić. Boje się pomyśleć co będzie się działo na tej rabacie za rok. Mam posadzone trawy, których jeszcze nie widać, kilka młodych krzewów róż - oj będzie różane wow