Hej Mirella avatar mnie Twój zmylił czy to Ty czy nie... wchodzę tu... no nie to nie Ty nie ten ogród, czytam dalej i szok normalnie cudowności pokazujesz, zupełnie inny od poprzedniego - czysta forma, piękne linie, cudne detale i ten basen miodzio choć przemyślałabym czy pompy nie przysłonić np. jakimś żywopłocikiem z cisa np?
Kasya datura lubi wodę, a jak dostanie nawozu do datur to liście się nie robią żółte i pięknie rośnie.
Jak dla mnie to jedyny problem przechowywania jej zimą w garażu, bo ciężko przenieść te duże donice. Warto ją mieć
Asia fajnie, że do mnie trafiłaś i zostawiłaś wpis. Zapraszam częściej
Polecam ten sposób założenia trawnika. Psy nie będą kopały i roznosiły nasion pod łapkami, wiatr nie zwieje nasion i ten szybszy wzrost. Spróbuj będziesz zadowolona. Pamiętaj tylko o dobrym podlaniu ziemi przed wysiewem.
Dziękuję za miłe słowa. Fajnie się czyta takie wpisy
Witam Cię na moim wątku
Dziękuję za przypomnienie, wątek odwiedziłam
Nowe rozplenice, hacone i stipy fajnie rosną. Zresztą mam wrażenie, że wszystkim roślinką jest tu lepiej. Niewiarygodne, że kwitną. Szczerze mówiąc nie liczyłam na to. Nadal czekam na trzy róże
Zaglądają częściej i zostaw ślad. Nie masz swojego wątku, może założysz - zachęcam