Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Dominiki

Ogród Dominiki

ola 10:38, 06 maj 2012

Ogród, zdjęcia ... R E W E L A C J A !!!
Jak Ty to robisz dziewczyno?!?!
Domi 06:13, 07 maj 2012

Marzena2007 napisał(a)
Dminiko staję się nudna pisząc, że zdjęcia piękne Rzeczywiście mogłabyś nam kurs fotografowania urządzić oczywiście jak dzisiuś trochę urośnie

Nie ma sprawy!
Domi 06:35, 07 maj 2012

Pawle, dawno Cię u mnie nie było. Wcześniej w tym miejscu, gdzie są teraz 3 kulki była rudbekia, ale wydawała mi się zbyt sielsko-romantyczna. Cieszę się, że zmiana okazała się trafiona. Pozdrawiam!

Borbetko, bardzo dziękuję, ale przy tej ilości zdjęć, jakie robię, szybko brakłoby mi ścian w domu. Na szczęście są dyski zewnętrzne, które przyjmują każdą ilość fotek. A kurs fotografowania polecam-znajomość wszystkich mozliwości/ funkcji własnego aparatu każdemu się przyda (od tego rozpoczyna się większość takich kursów).

Danusiu-g, dziękuję za odwiedziny. Pozdrawiam

Marzenko, Moniko jeśli chodzi o kury- otrzymałam kiedyś nieśmiałą propozycję hodowania u siebie kilku kurek miniaturek...ale jakoś nie skorzystałam...

Wasko, no właśnie jeszcze się nad tym zastanawiam, bo potrzebne są mi rośliny z kolorze czystej lub ciemnej zieleni. Myślę, że dam tam hosty "Stiletto" pomiędzy te "Patriot" lub tę zieloną trawkę Hakonechloę, którą mam w innym miejscu. Myślałam też o kępach jakiejś trawki, np. małej kosmatki.
Domi 07:20, 07 maj 2012

butterfly, Ewo, miro68, miło, że mnie odwiedziłyście.
Wieloszko, dziękujemy obie! Jesteś ostatnio bardzo zalatana, ale cieszę się, że znalazłaś czas na wizytę u mnie.
Olu i Ty mnie pytasz jak ja to robię???Mając taaaki ogród? A jeśli chodzi o zdjęcia- trzeba mieć dużo wytrwałości i kochać patrzeć na świat przez to małe okienko (nie cierpię zdjęć robionych komórką lub aparatem z podglądem na duży ekran, bo zawsze wychodzą brzydsze).
arcobaleno 08:39, 07 maj 2012

Domi - ja też jszybko przestawiłam się całkowicie na małe okienko i nie wyobrażam sobie inaczej - tylko więcej zmarszczek będziemy miały od mrużenia oka hahaa
A taki kurs fotografowania z poznaniem możliwości własnego aparatu to moje marzenie!
Borbetka 08:47, 07 maj 2012

Ja bym bardzo chciała umieć robić zdjęcia przez małe okienko, no ale nie umiem patrzeć
A na zmarszczki to do mnie, mam na to rady

borówcowy-raj
arcobaleno 08:50, 07 maj 2012

Borbetko - to podziel się, podziel - tymi radami
agniecha973 09:08, 07 maj 2012

Dominiko, przeczytałam, że masz zieloną Hakone. Jak się sprawuje? Jak szybko przyrasta i kiedy odbija po zimie?
Gardenarium 09:13, 07 maj 2012

Ja także jestem zainteresowana zieloną Hakone. Napiszcie coś o niej, może w nowym wątku w Trawach?

Instagram Ogrodowiska
agniecha973 09:19, 07 maj 2012

Oj, Danusiu, a ja liczyłam też na Twoje zdanie