Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Dominiki

Ogród Dominiki

BEATA_S 16:20, 07 maj 2012

Domi napisał(a)
Dzięki Beato A wiesz, że ja wciąż choruję na te Twoje metalowe kule i wciąż sobie obiecuję, że je w końcu kupię? No, ale stale mam jakieś pilniejsze wydatki i odkładam ten zakup na później.

Hehe!! Skąd ja to znam, właśnie też zachorowałam na kule u Rysia i Syli - takie na nóżkach (widziałaś?), ale odpuściłam narazie... bo tu setka tam setka a podstawowych roślin jak nie było tak nie ma
Syla 16:26, 07 maj 2012

Nadrobiłam spore zaległości ...... Jest cudownie !!! Masz piękny duży ogród !!! Co do zdjęć .... hmmmm muszę się jeszcze dużżżżo uczyć .... Podpatruję i uczę się dalej pozdrawiam
Joanka 16:27, 07 maj 2012

Dominiko, nieustannie zachwycam się Twoim ogrodem.
Jest po prostu PERFEKCYJNY!

Dziękuję za zdjęcia tulipanków, wyglądają bosko tworząc takie wielkie plamy
Domi 16:28, 07 maj 2012

Miotła na kiju, czyli Thuja Whipcord-pozostałość po okresie zbieractwa. Chyba muszę przyciąć jej te dredy...
Domi 16:31, 07 maj 2012

BEATA_S napisał(a)

Dzięki Beato A wiesz, że ja wciąż choruję na te Twoje metalowe kule i wciąż sobie obiecuję, że je w końcu kupię? No, ale stale mam jakieś pilniejsze wydatki i odkładam ten zakup na później.

Hehe!! Skąd ja to znam, właśnie też zachorowałam na kule u Rysia i Syli - takie na nóżkach (widziałaś?), ale odpuściłam narazie... bo tu setka tam setka a podstawowych roślin jak nie było tak nie ma

Widziałam te super kulki na nóżkach u Rysia. Ach....kiedy dojdę wreszcie do etapu ogrodowej biżuterii? Może w 2015 roku.....
Domi 16:35, 07 maj 2012

Syla napisał(a)
Nadrobiłam spore zaległości ...... Jest cudownie !!! Masz piękny duży ogród !!! Co do zdjęć .... hmmmm muszę się jeszcze dużżżżo uczyć .... Podpatruję i uczę się dalej pozdrawiam

Sylwio, wielkie dzięki. Pisałam Ci coś dzisiaj o Twoim ogrodzie. Robi się z niego bombonierka pełna cukiereczków Zdjęcia też pięknieją z dnia na dzień. "Oczaskasz się"(uwielbiam jak ludzie mówią "cz" zamiast "trz": czymaj, czasnąć, czeba itp.) . Każdy potrzebuje czasu, żeby nabrać wprawy, nauczyć się sprzętu, jego funkcji itd. A tak baj de łej: mój ogród nie jest duży. ZONK! Sprawia tylko takie wrażenie na fotkach. Ot, złudzenie optyczne....
Ginger 16:37, 07 maj 2012

Domi napisałam wiadomość.
Domi 16:38, 07 maj 2012

Joanka napisał(a)
Dominiko, nieustannie zachwycam się Twoim ogrodem.
Jest po prostu PERFEKCYJNY!

Dziękuję za zdjęcia tulipanków, wyglądają bosko tworząc takie wielkie plamy

Oj tam, oj tam Joanko! Wcale nie jest perfekcyjny. Staram się pokazać go od najlepszej strony, co nie znaczy, że nie ma słabych miejsc. Tych ostatnich nie pokazuję po prostu. Taki oszust ze mnie! Przed chwilą zauważyłam na jakiejś fotce wielki perz, więc ją zamieniłam na taką bez chwaściora, ale od tego zabiegu wcale perz mi nie zniknął z rabatek.
Joanka 16:47, 07 maj 2012

Madzenka 18:41, 07 maj 2012

Dominiko chyba muszę do słownika j. Polskiego zajrzeć aby nie powielać i używać już słów: piękny, cudowny, boski, fajny, perfekcyjny, fascynujący, baśniowy, czarujący, fenomenalny, imponujący, niesamowity, niezwykły, oszałamiający jest Twój ogród.
O znalazlam chyba jeszcze nikt nie napisał, że jest CACY a tak pewnie Twoje potomstwo będzie niedługo mówić
Buziole i rób proszę fotki póki masz siły, rośnij zdrowo
Dlaczego tak późno zobaczyłam Twoje sosenki, chyba wróce do pierwotnego projektu u mnie zamiast kulek bukszpanowych będą w jednym miejscu sosenki