Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Dominiki

Ogród Dominiki

agniecha973 21:59, 16 kwi 2013

Domi, jak Ty to robisz, że Twoje zdjęcia są takie cudniaste???!!! Czy Ty się rzeczywiście tarzasz po trawniku? No podobały mi się moje co nieco, ale jak tu wpadłam, to... No nawet się porównac nie da, he he.
Pozdrawiam. Zaglądam, ale mało piszę. No i nieustannie podziwiam.
monitka 10:53, 18 kwi 2013

Domi piękna wiosna u Ciebie a fotki jak zawsze urzekające
Wiem że masz sporo kosodrzewin u siebie. Którą odmianę byś poleciła?
pozdrawiam
Margarete 17:36, 23 kwi 2013

Witaj Dominiko,
ja jestem na Ogrodowisku stosunkowo "nowa" i powolutku odwiedzam kolekne ogrody, zbueram inspiracje, podglądam rozwiazania dla siebie, dzis wpadłam do ciebie i zauroczył mnie twój ogród. Jest tu kwintesencja tego czego zyczyłabym sobie w swoim ogrodzie : bukszpany, hortensje, iglaki o ciekawych formach, trawy, wiosenne kwiaty, różne w charakterze zakątki, ławeczka, hustawka, taka prawdziwa enklawa dla relaksu a jednoczesnie taka elegancja jakas, uzyskana przez tę granitowa kostke, kule i ciekawe - pietrowe kompozycje roslin. Na pewno wielka twoja zasuga w komponowaniu tego cacka ale i duza praca w utrzymaniu na takim poziomie. Gratuluje !
Bardzo mi sie u ciebie podoba, dzis tylko przebiegłam na szybko skacząc po kilka stron ale zapisuje sobie twój ogród i jeszcze nie raz tu zajrzę . Pozdrawiam.
Madzenka 17:51, 23 kwi 2013

Chyba już cosik kwitnie???
Syla 18:06, 23 kwi 2013

Domi napisał(a)
Taaaadaaam! Odmeldowały się pierwsze tulipki i to akurat te pomylone z zeszłego roku (miały mieć inny kolor, bo nie przepadam za czerwonymi):

Ja w przeciwieństwie do Ciebie uwielbiam czerwony śliczne tulipki
malkul 21:14, 23 kwi 2013

Domi czekamy na więcej.tu zawsze jest co podziwiać
Hannah 07:57, 25 kwi 2013

Dominiko witam serdecznie! Dopiero zaczynam na ogrodowisku i zmagam się z problemami, ale w międzyczasie zwiedzam ogródki! Twój ogród piękny i przemyslany, podziwiam harmonię jaką osiągnełaś. Ja mam problem z załataniem wszystkich pięter. Zapraszam do odwiedzin, może mnie wspomożesz radą!
Pozdrawiam Wiosennie!
popcorn 10:40, 25 kwi 2013

Piękne te tulipanki! Czerwone oddałam Teściowej ale te naprawdę ładne!!
pozdrawiam!
Wieloszka 12:04, 25 kwi 2013

Domi napisał(a)
M. dzisiaj punktował u mnie: przyciął szmaragdy i zwertykulował trawnik. Po prawej "Przed", po lewej "Po":

Wszyscy podziwiają tulipany i krokusy, a ja dla odmiany zachwycę się tujami, które przez wielu są napiętnowane jako cmentarne, a ja je bardzo lubię Marzę, żeby i u mnie był już taki wysoki i gęsty żywopłot . No Twój M. na pewno niezłą ilość punktów już złapał
Mam pytanko odnośnie oprysków: czy robisz je tylko interwencyjnie zgodnie z IPO, czy prewencyjnie też?
Hannah 09:53, 29 kwi 2013

Witam serdecznie i od razu mam pytanie cóż to za kosodrzewiny na tym zdjęciu u Ciebie ? https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/6/66624/original.jpg
Były duże jak je sadziłaś, czy szybko rosną?

pozdrawiam serdecznie i zapraszam do mnie, może udzielisz mi paru wskazówek?