Basia8 - doping się przyda bo harówka się zapowiada. Obawiam się komarów w maju co uprzykrzy robotę
Juzia
Wafel
Wiaan - warzywnik jest tuż przy bramie. ma słońce od ok 8,00 do zmierzchu. z domu dojdę tu w kapciach po zielone warzywa. jest maleński bo 2 m2. A skrzynki kwadartowe bo takie dechy Mąż kupił.
Marcin to jest myśl - ten warzywnik w rabacie - Byłby w pełnym słońcu. muszę się z M naradzić czy się uda, 2 skrzynki więcej już by mnie bardzo ucieszyły.
Ajka - buki u mnie póżniejsze od katalpy. To może dlatego że zmieniły im się warunki świetlne w zeszłym roku, sąsiedzi postawili dom. Mają teraz cień do ok 10.00 potem dopiero oświetla je słonko.
Zaraz popękają pąki liściowe i będą liście. To piękne drzewa.
Patrycja - po drodze do pracy mam lidla, biedronkę, netto oraz aldi. Czasem jade specjlnie wcześniej żeby tylko na krzaki zerknąć. Mimo to ciemierników w tym roku nie upolowałam

Nazwy tego p[lastykowego kwiatka nie pamiętam, rzeczywiscie to ogranicznik do węża , w leroju kosztował kilka zł. Mosiężne widziałam w necie ale jeszcze się nie skusiłam.
UrszulaB -

czy jest szansa zobaczyć Twój? może wątek założysz a jak nie to w gosci zapraszam tu.