Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Glina i zielsko

Glina i zielsko

LIDKA 10:26, 17 sie 2024

Józia meglio znam
W kuchni ok
Do grilla za słaby troche.

olciamanolcia 10:37, 17 sie 2024

Ja czyszczę różowa pastą z dealz albo action
Albo tym środkiem do tłuszczu z biedry
Patrycja_KG_Lu 12:04, 17 sie 2024

LIDKA napisał(a)
Dziewczyny
Znacie jakis dobry płyn do mycia grila?

Jeny
Jak ja go niecierpie myć.....

Temat prawie ogrodowy bo grill na tarasie stoi a taras w ogrodzie

Laboratorium Pani domu - seria delux - płyn na przypalenia. Jak znajdziesz ich filmiki o płynie do czyszczenia fug to serio nie fotomontaż, sprawdzone u mnie w mieszkaniu. Z brązowych fug po poprzednich lokatorach nagle okazało się, że są jasnobeżowe. Trochę te ich specyfiki kosztują, ale bardzo wydajne. Tylko uprzedzam, żeby zgodnie z instrukcją użytkować (rękawiczki, okulary), bo bardzo mocne są. Dla mnie ich seria delux to coś jak ściereczka żółta do okien.
Marcin89 12:09, 17 sie 2024

Patrycja_KG_Lu napisał(a)

Laboratorium Pani domu - seria delux - płyn na przypalenia. Jak znajdziesz ich filmiki o płynie do czyszczenia fug to serio nie fotomontaż, sprawdzone u mnie w mieszkaniu. Z brązowych fug po poprzednich lokatorach nagle okazało się, że są jasnobeżowe. Trochę te ich specyfiki kosztują, ale bardzo wydajne. Tylko uprzedzam, żeby zgodnie z instrukcją użytkować (rękawiczki, okulary), bo bardzo mocne są. Dla mnie ich seria delux to coś jak ściereczka żółta do okien.
Mam dwa produkty tej marki. Płyn na rdzawe plamy na kostce, betonie - sprawdzony, działa (niestety woda ze studni barwi nam kostkę na rudo). Drugi - płyn do czyszczenia fug, wyczyścił bardzo ładnie fugi, które odzyskały swój kolor.
LIDKA 14:54, 17 sie 2024

Te filmiki widuje
Musze zamówić. Póki co byłam w brico i nakupiłam co było. Grill nie mógł już dłużej czekać
pestka56 16:53, 17 sie 2024

Ja ruszt wypalam i potem szczotkuję. Ale my mamy grila takiego wiszącego nad misą ogniskową.
Przy okazji... szybę kominkową najskuteczniej i najszybciej czyści się wilgotnym ręcznikiem papierowym z popiołem.
LIDKA 17:08, 17 sie 2024

Grill gazowy. Że kratka i plytka to pikuś.
Jeszcze taca ociekowa, zbiorniczek , i cały środek. Brrrr
Niecierpie. ,z węglowym było łatwiej.
Kasiapod 18:31, 17 sie 2024

Lidka jeśli mogę polecić pianka Xanto Zazzoosh Diamont, do piekarników, grilla. Tylko proszę zachowaj środki ostrożności. Spryskasz i zostawiasz na parę minut.
Kordina 19:16, 17 sie 2024

Ja mam Mellerud - intensywny środek do czyszczenia szyb kominkowych i piekarników. Zostawić na 5 min i ręcznikiem papierowym wytrzeć, najlepszy jaki miałam a testowałam wiele
LIDKA 19:59, 17 sie 2024

Dzięki za polecajki .
Coś wybiorę.

Forum zasila Młoda Zielona Krew.

Marta planuje ogród - https://www.ogrodowisko.pl/watek/11874-niech-wasze-rady-rozkwitna?page=4

Pomocy potrzebuje