Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Glina i zielsko

Glina i zielsko

LIDKA 10:21, 21 sie 2024

To szybko sobie uświadomiłeś. Bo Ja tej wiosny dopiero. W piatym roku ogrodowania. Stad te nowe nabytki głogi i pisardi i magnolia.
Patrycja_KG_Lu 10:28, 21 sie 2024

Marcin89 napisał(a)
No będę szukał, w najgorszym wypadku kupię małego ambrowca. O ile ambrowiec trafi na front

Na boczna rabatę pójdą kulki i na tych nie zaoszczędzę. Ale jeszcze rzucę okiem w tej "mojej" szkółce. A potem już te Bielany Wrocławskie - według strony internetowej i dziewczyn z forum mają spory wybór.

Uświadomiłem sobie, że wybrałem same drzewa nie kwitnące. Wyjątek to magnolia.

Amanogawy by kwitły wiosną
Gruszka_na_w... 10:44, 21 sie 2024

Omiatanie ogrodu i picie kawy podczas deszczu pod zadaszonym tarasem, to jedna z przyjemniejszych chwil.
Świetnie wygląda ta nowa rabata w zielonej ramce.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Narsilia 11:13, 21 sie 2024

Ah u Lidki jak zawsze pięknie czysto ,zielono , Nowa rabatka będzie królowa ogrodowiska
Judith 11:37, 21 sie 2024

Lidka, Twój trawnik to ewenement . Szybko po posianiu się pojawia, szybko rośnie i od razu wygląda jak z rolki . Wspaniały
Podziwiam bez śladu zazdrości, u mnie na taki szans nie ma i jestem z tym OK .
Zazdroszczę natomiast zadaszonego tarasu . Miłego dnia! .
Zana 16:31, 22 sie 2024

Przyszłam się przywitać i widzę, że nie jesteś już ogrodową smarkulą jak się u mnie przywitałaś. Ogród prezentuje się bardzo ładnie, widać że starannie zaopiekowany i dopieszczony. Trawniczek miodzio, pięknie podkreśla rabaty! Zapisuję się na podglądanie
TAR 17:06, 22 sie 2024

Marcin89 napisał(a)
No będę szukał, w najgorszym wypadku kupię małego ambrowca. O ile ambrowiec trafi na front

Na boczna rabatę pójdą kulki i na tych nie zaoszczędzę. Ale jeszcze rzucę okiem w tej "mojej" szkółce. A potem już te Bielany Wrocławskie - według strony internetowej i dziewczyn z forum mają spory wybór.

Uświadomiłem sobie, że wybrałem same drzewa nie kwitnące. Wyjątek to magnolia.

Ambrowce bardzo szybko rosna. Podobny egzempalarz ze zdjecia kupiony 4 lata temu juz jest olbrzymem. A byl przenoszony z ogrodu do ogrodu. A cena tych pokazanych bardzo zacna.
daszum 19:45, 22 sie 2024

Ogród dopieszczony w każdym calu.
Trawa super.
LIDKA 21:04, 22 sie 2024

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Omiatanie ogrodu i picie kawy podczas deszczu pod zadaszonym tarasem, to jedna z przyjemniejszych chwil.
Świetnie wygląda ta nowa rabata w zielonej ramce.

Haniu
LIDKA 21:06, 22 sie 2024

Narsilia napisał(a)
Ah u Lidki jak zawsze pięknie czysto ,zielono , Nowa rabatka będzie królowa ogrodowiska

Do najładniejszych i dojrzałych ogrodów to mi jeszcze daleko.

Wciąż sie czuje ogrodową smarkulą. Może to i dobrze bo pesel nie najmłodszy juz mam.

Dziś sie przeszłam. Po deszczu chwasty rosną jak na dopalaczach.