Iza zostaw, będę miała kompleksowo, w jednym miejscu. Dzięki
U ciebie na tle płotu, u mnie na tle tuj i omoric. Będze fajnie.
Ale nie mogę jej dać obornika? Magnolie go nie lubią, wolą kwaśne? Czy przekompostowany obornik ok jako podstawowe papu, plus coś na zakwaszenie?
Iza jakoś szczególnie pasłaś to swoje piękne dziecię?
Ja wtedy chyba niczego nie dawałam... ale spokojnie g... jej daj i do tego próchnicy kwaśnej. Co do nawożenia, to wiesz jaki ze mnie leń Kiedyś nawet kupiłam jakiś nawóz, ale może raz sypnęłam, bo nie mam nawyku. One pięknie rosną bez interwencji. Teraz zdarza mi się skórkę od banana rzucić jak akurat jem, ale poza tym nic.
Jolu, piękną magnolię kupiłaś U Izy rośnie niesamowicie szybko i pięknie ale u niej to wszystko jak na dopalaczach jakichś
Wildcat mam kupioną rok temu i jestem nią zachwycona, obsypana kwiatami mimo młodzieńczego wieku. Świeci z daleka cudowną bielą, kupuj
No właśnie sobie obmacałam Wildcata na żywo wczoraj i bardzo mi się spodobał. W tym roku to już mam szlaban ale w przyszłym to koniecznie. No chyba że mi się jakaś silna grupa kopaczy trafi i ogarnę moje doniczki wcześniej... Chociaż uważam że magnolię najlepiej kupować kwitnącą