sylwia_slomc...
12:11, 18 lis 2022
Po długim czasie, dzięki Kordinie i Jej wpisowi na swoim wątku o Twoim ogrodzie dotarłam i ja
Jesteś kobietą orkiestrą co żadnej pracy się nie boi, docenia materiały z odzysku i zwykły kawałek planety zamieniłaś w niezwykle ciekawe, inspirujące z niesamowitymi zestawieniami roślin, fantastyczną architekturą ogrodową, otwarte dla zwierząt miejsce. Pełen szacunek za ten wyczyn zwłaszcza, ze miejsca wcale nie dużo, a ogród niesamowicie rozbudowany i przestrzenny, zaskakujący na każdym kroku i niezwykle ciekawy. Łączy nas kilka rzeczy:
materiały z odzysku
niezliczona ilość roślin
zakupoholizm roślinno ogrodowy
brak czasu na odpoczynek w ogrodzie
i miłość do sadzenia
ja też z tej czynności mam właśnie największą frajdę
Będę oczywiście stałym bywalcem Twojego ogrodu i już się mnie nie pozbędziesz
Tule się tu dziej i w takim tempie, kwintesencja tego co lubię.
Szacunek za to, że prowadząc nieustanne tetrisy ogrodowe szukasz wysadzanym roślinom nowego miejsca, a nie pozbywasz się lekką ręką
Masz niesamowite wyczucie w łączeniu i doborze roślin, choć połączenia są zupełnie nieoczywiste to efekt wspaniały

Jesteś kobietą orkiestrą co żadnej pracy się nie boi, docenia materiały z odzysku i zwykły kawałek planety zamieniłaś w niezwykle ciekawe, inspirujące z niesamowitymi zestawieniami roślin, fantastyczną architekturą ogrodową, otwarte dla zwierząt miejsce. Pełen szacunek za ten wyczyn zwłaszcza, ze miejsca wcale nie dużo, a ogród niesamowicie rozbudowany i przestrzenny, zaskakujący na każdym kroku i niezwykle ciekawy. Łączy nas kilka rzeczy:
materiały z odzysku
niezliczona ilość roślin
zakupoholizm roślinno ogrodowy
brak czasu na odpoczynek w ogrodzie
i miłość do sadzenia
ja też z tej czynności mam właśnie największą frajdę

Będę oczywiście stałym bywalcem Twojego ogrodu i już się mnie nie pozbędziesz

Tule się tu dziej i w takim tempie, kwintesencja tego co lubię.
Szacunek za to, że prowadząc nieustanne tetrisy ogrodowe szukasz wysadzanym roślinom nowego miejsca, a nie pozbywasz się lekką ręką