Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Mala_Mi 09:06, 23 lut 2012

Makoloągwa - masz foto samca.... dorzucę potem do wątku o ptakach samiczkę Własnie od makoloągwy rozpoczęła się nasza przygoda z ptakami i z robieniem dla nich zdjęć. Siedział sobie taki jegomość...... a samiczka zasuwała przy budowie gniazda.... a działo sie to za oknem biurowym, wiec obserwowaliśmy je całymi dzniami...... potem były młode
Stąd sentyment do makolągwy i zainteresowanie ptakami ..... nawet nie wiedzielismy, że istnieje taki ptak Na szczęscie dobre foto, dziwne zwyczaje ptaków i Pan Gooogle pomogło ustalić gatunek.
Gardenarium 09:07, 23 lut 2012

Dziękuję Bogdziu za wątek ptaszkowy, bo ja z tym mam na bakier, nie umiem nazwać wszystkich, chociaż ostatnio na targu staroci kupiłam starą książkę o ptakach. Ale tyle to do mnie nie przylatuje...matko, wszystkie w swoim ogrodzie sfotografowałaś?
Nie mogę go znaleźć, w jakim dziale to było?

Instagram Ogrodowiska
justi 09:07, 23 lut 2012

Bogdziu muszę Ci to napisać. Własnie usłyszałam w tv o 15-latku, który wygrał prestiżowy konkurs na zdjęcie przyrodnicze. Poszperałam w necie i coś tam znalazłam. Piękne są jego zdjęcia. Fotografuje ptaki.
Podam Ci ze dwa linki. Luknij jeśli chcesz.
http://www.birdwatching.pl/galerie-autorskie/746-matix
http://srodowisko.ekologia.pl/wywiady/Fotografia-przyrodnicza-Wywiad-z-Mateuszem-Piesiakiem,16537.html
Bogdzia 09:13, 23 lut 2012

Gardenarium napisał(a)
Dziękuję Bogdziu za wątek ptaszkowy, bo ja z tym mam na bakier, nie umiem nazwać wszystkich, chociaż ostatnio na targu staroci kupiłam starą książkę o ptakach. Ale tyle to do mnie nie przylatuje...matko, wszystkie w swoim ogrodzie sfotografowałaś?
Nie mogę go znaleźć, w jakim dziale to było?

Dziękuję Danusiu. Wpisałam do natury.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1561-poznajemy-ptaki

Tak jak piasłam Anuli tylko trzy gatunki były robione poza moim ogrodem, jak sie poluje z aparatem to okazuje się że czasem uda się coś upolowac.
Bogdzia 09:16, 23 lut 2012

asc napisał(a)
Makoloągwa - masz foto samca.... dorzucę potem do wątku o ptakach samiczkę Własnie od makoloągwy rozpoczęła się nasza przygoda z ptakami i z robieniem dla nich zdjęć. Siedział sobie taki jegomość...... a samiczka zasuwała przy budowie gniazda.... a działo sie to za oknem biurowym, wiec obserwowaliśmy je całymi dzniami...... potem były młode
Stąd sentyment do makolągwy i zainteresowanie ptakami ..... nawet nie wiedzielismy, że istnieje taki ptak Na szczęscie dobre foto, dziwne zwyczaje ptaków i Pan Gooogle pomogło ustalić gatunek.

Mam gdzieś samice ale jak tak szybko przeglądam to cos opuszczę. Oczywiście wklej Aniu.
Bogdzia 09:18, 23 lut 2012

justi napisał(a)
Bogdziu muszę Ci to napisać. Własnie usłyszałam w tv o 15-latku, który wygrał prestiżowy konkurs na zdjęcie przyrodnicze. Poszperałam w necie i coś tam znalazłam. Piękne są jego zdjęcia. Fotografuje ptaki.
Podam Ci ze dwa linki. Luknij jeśli chcesz.
http://www.birdwatching.pl/galerie-autorskie/746-matix
http://srodowisko.ekologia.pl/wywiady/Fotografia-przyrodnicza-Wywiad-z-Mateuszem-Piesiakiem,16537.html

Dzięki Justynko. Ja nie umiem profesjonalnie robic zdjęc te moje tylko tak dla przyjemności robię.

Znam te galerie które podajesz tam jest sporo świetnych autorów i zdjec . Moją ulubioną jest Ula Frydrych.
Bogdzia 09:21, 23 lut 2012

Karolino, Pszczółko miło mi że tu zaglądacie.
agniecha973 09:35, 23 lut 2012

Ja też stale jestem, ale wczoraj było ponad 60 wpisów i samo przeczytanie zajęło sporo czasu. Dziękuję za wątek ptaszkowy. To dla mnie taka darmowa encyklopedia najbardziej popularnych gatunków
Bogdzia 09:39, 23 lut 2012

[b]Mazurek

[/b]
Bogdzia 09:46, 23 lut 2012

agniecha973 napisał(a)
Ja też stale jestem, ale wczoraj było ponad 60 wpisów i samo przeczytanie zajęło sporo czasu. Dziękuję za wątek ptaszkowy. To dla mnie taka darmowa encyklopedia najbardziej popularnych gatunków

Agnieszko odpisałam Ci dziś- widziałas?