Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Pszczelarnia 10:57, 01 mar 2012

Bogdziu i ja widząc mgłę dziś rano, też westchnęłam i powiedziałam, że to najlepsza pogoda dla ogrodu i dla mnie. Było pięknie, magicznie i ciepło.
Jeszcze nic nie wysiałam, bo to za wcześnie. Dziękuję za rozważania na temat moich rh., ściskam.
Bogdzia 11:17, 01 mar 2012

Ewo bardzo bym chciała Ci dobrze doradzic ale na odległosc nie jest to takie proste.Ja też jeszcze nie sieję też mi sie wydaje że jeszcze za wczesnie. Chcę uniknąc wybiegania roślin.
Milka 12:20, 01 mar 2012

dzień dobry Bogdziu

u mnie +6-8, mżawka i pochmurno, chyba dla roślin dobrze, bo w nowych nasadzeniach widzę przyrosty
Bogdzia 13:31, 01 mar 2012

irena_milek napisał(a)
dzień dobry Bogdziu

u mnie +6-8, mżawka i pochmurno, chyba dla roślin dobrze, bo w nowych nasadzeniach widzę przyrosty

No to u mnie dziś tak samo. Pewnie ze to bardzo dobra pogoda dla roślin. Ziemia rozmarza, roślinki podlane i niech wiosna przychodzi.
Milka 13:38, 01 mar 2012

chyba już przyszła niepostrzeżenie, powietrze pachnie
bietka 16:04, 01 mar 2012

Witaj Bogdziu Jestem od niedawna na Ogrodowisku i właśnie trafiłam do Twojego rajskiego ogrodu.
Oglądnęłam wizytówkę i brak mi słów uznania,cuuuuuuuudnie jest u Ciebie
Dla urody Twojego ogrodu pora roku nie ma znaczenia,kwitnące rh są przepiękne, ale mnie urzekły barwy jesieni(moje ulubione kolory).
Mam przed sobą prawie 400 stron, ale zostawiam je na wieczorny deser... Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia
AniaDS 17:12, 01 mar 2012

irena_milek napisał(a)

Do mnie dociera coś z opóźnieniem , śnieg wciąż zalega, ale woda stoi miejscami, wiec się topi. Szkoda tylko, że zmarznięta nie przyjmuje tej wody.
Milka 17:18, 01 mar 2012

dotrze u mnie było podobnie, polepszyło sie po deszczu i potem wiał silny wiatr; ziemia nadal pulchna jak podusia
Bogdzia 17:19, 01 mar 2012

bietka napisał(a)
Witaj Bogdziu Jestem od niedawna na Ogrodowisku i właśnie trafiłam do Twojego rajskiego ogrodu.
Oglądnęłam wizytówkę i brak mi słów uznania,cuuuuuuuudnie jest u Ciebie
Dla urody Twojego ogrodu pora roku nie ma znaczenia,kwitnące rh są przepiękne, ale mnie urzekły barwy jesieni(moje ulubione kolory).
Mam przed sobą prawie 400 stron, ale zostawiam je na wieczorny deser... Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia

Dzięki Elu ,chetnie Cie dłuzej pogoszczę ale czy będzie ciekawie przez te prawie 400 stron to sama ocenisz, bo moim zdaniem różnie bedzie.Ja tez lubie jesień w moim ogrodzie. Tylko zime nie bardzo bo za dluga i za mroźna a ja jestem zmarzlakiem.Spaceruj do woli .
Bogdzia 17:21, 01 mar 2012

irena_milek napisał(a)

Powietrze pachnie faktycznie a ptaki przestały sie stołowac , mają ważniejsze sprawy do załatwienia więc chyba już wiosna.