Sprawdziłam - u mnie też jest w tej chwili +7 stopni czyli ciepło ale deszcz nie pada. Ziemia jednak przy tej temperaturze rozmarza i to jest najważniejsze.Widzę Aniu że w zakupach nie ustajesz- dziś wszystko na biało.A obiad wg przepisu Irenki ? Nie wiem nic o tym przepisie. Uświadom mnie co to takiego.
wypatrzyła je w Toruniu ale nie wiem w jakim sklepie, jutro ją zapytam i zrobię ostrzejszą fotkę w dzień to będzie dobrze widać , jedne kwiaty są dwubarwne - białe duże płatki, w środku małe i żółte, a drugie trójbarwne - biało, różowo-żółte
U mnie jest +6, i wieje wietrzycho, może osusz trochę ścieżki, bo zrobiło się błoto
Na pewno osuszy a jeszcze ziemia jak rozmarznie to wchłonie tą wodę.Aniu,te nowe mieczyki od córki masz bardzo ciekawe, jakieś niespotykane całkiem.
wypatrzyła je w Toruniu ale nie wiem w jakim sklepie, jutro ją zapytam i zrobię ostrzejszą fotkę w dzień to będzie dobrze widać , jedne kwiaty są dwubarwne - białe duże płatki, w środku małe i żółte, a drugie trójbarwne - biało, różowo-żółte
Własnie dlatego napisałam że takie niespotykane. Przybędzie Ci pięknych zdjec Aniu, a my będziemy mieli co podziwiac.
U mnie jest +6, i wieje wietrzycho, może osusz trochę ścieżki, bo zrobiło się błoto
Na pewno osuszy a jeszcze ziemia jak rozmarznie to wchłonie tą wodę.Aniu,te nowe mieczyki od córki masz bardzo ciekawe, jakieś niespotykane całkiem.
Własnie dlatego napisałam że takie niespotykane. Przybędzie Ci pięknych zdjec Aniu, a my będziemy mieli co podziwiac.
niech tylko zdrowie dopisze i pogoda, będziemy działać
niech tylko zdrowie dopisze i pogoda, będziemy działać
Wszyscy na to czekamy. Żeby tylko nie było jak w tamtym roku że kwitnace rosliny przymroziło i to niemało.Przegladałam długoterminową prognozę na maj to pisza o przymrozkach na ogrodników. Mam nadzieję że sie im nie sprawdzi.