Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

an_tre 19:55, 05 mar 2012

Bogdzia napisał(a)

a u mnie nie ma grubodziobów, więc z wielka radością oglądam wasze

Bardzo mnie cieszy ze oglądasz bo ja bym się nimi chwaliła bez opamiętania.
ja to nawet nie wiedziałam o istnieniu takich ptaków i dzięki Tobie Bożenko i Ani asc dowiedziałam się o nich dzięki
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
bociek 20:05, 05 mar 2012

Mamo, do nas to tylko sikorki przylatuja, a Bogdzia to ma wszystkie ptaki swiata
Kocha Cie ptactwo Bogdziu, jestes wyjatkowa
Bogdzia 20:18, 05 mar 2012

marzena napisał(a)
witaj Bogdziu, ale u Ciebie tempo w rozwoju wątku ale do grubodzioba dotarłam ...świetny jest do mnie nie przylatują takie ...

U mnie pojawiły się w drugim lub trzecim roku jak zaczęłam karmic ptaki wiec jeszcze może i u Ciebie się pojawia. Większe szanse byś miała gdyby w okolicy były buki bo one je lubia ale to nie jest reguła.Bardzo Ci zyczę by przyleciały bo napatrzec się na nie nie można.
Bogdzia 20:20, 05 mar 2012

an_tre napisał(a)

miłego popołudnia

opóźniona jestem i cherlawa, sporo muszę doczytać
to tak jak ja hihihi

Aniu o tej godzinie mogę Ci życzyc już tylko miłego wieczoru i jutrzejszego dnia.
Bogdzia 20:25, 05 mar 2012

an_tre napisał(a)

a u mnie nie ma grubodziobów, więc z wielka radością oglądam wasze

Bardzo mnie cieszy ze oglądasz bo ja bym się nimi chwaliła bez opamiętania.
ja to nawet nie wiedziałam o istnieniu takich ptaków i dzięki Tobie Bożenko i Ani asc dowiedziałam się o nich dzięki

Bardzo się cieszę że juz wiesz i mam nadzieje że Ci się podobaja tak jak mnie i Ani. Ja jestem w nich zakochana po prostu.
Bogdzia 20:27, 05 mar 2012

bociek napisał(a)
Mamo, do nas to tylko sikorki przylatuja, a Bogdzia to ma wszystkie ptaki swiata
Kocha Cie ptactwo Bogdziu, jestes wyjatkowa

Troche przesadziłaś ale faktycznie z 50 gatunków udało mi się sfotografowac a dla amamtora to nie jest byle co. Dzieki Bocku za miłą wizyte.
ircia 20:37, 05 mar 2012

Bogdzia napisał(a)

witaj Bogdziu, ale u Ciebie tempo w rozwoju wątku ale do grubodzioba dotarłam ...świetny jest do mnie nie przylatują takie ...

U mnie pojawiły się w drugim lub trzecim roku jak zaczęłam karmic ptaki wiec jeszcze może i u Ciebie się pojawia. Większe szanse byś miała gdyby w okolicy były buki bo one je lubia ale to nie jest reguła.Bardzo Ci zyczę by przyleciały bo napatrzec się na nie nie można.

Bogdziu, ja mam żywopłot bukowy, ale nie dam mu rosnąć w górę jakby sam chciał, to pewnie nie spełni "ptasiej" roli

niedzwia 20:40, 05 mar 2012

Oglądałam wizytówkę ogrodu i wpadłam w zachwyt. Ależ masz okazy różaneczników.
Mam nadzieję że i ja doczekam takich
U mnie w ubiegłą zimę przemazły pąki na większości.
Może tej wiosny ładnie rozkwitną.
Będę do Ciebie zaglądać i oglądać te cuda...
Bogdzia 20:41, 05 mar 2012

ircia napisał(a)

Bogdziu, ja mam żywopłot bukowy, ale nie dam mu rosnąć w górę jakby sam chciał, to pewnie nie spełni "ptasiej" roli

Obawiam sie że nie bo one lubią bukwie ( nasiona buka) jeśc a u Ciebie ich nie będzie bo będziesz ciąc ale może mimo to przelatujac zobaczą dobra stołówkę i przylecą.Zycze Ci tego bo sa śliczne.
ircia 20:43, 05 mar 2012

Mam nadzieję Bogdziu, tylko czekamy aż nasz ogród wypełni się roślinnością. M. stara się i wymyśla sposoby, żeby je przywabić do nas