Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Bogdzia 16:58, 06 mar 2012

Joanka napisał(a)
Ów..... nadrobiłam zaległości, ależ się tego nazbierało

Piękne zdjęcia, zresztą jak zwykle

Dzięki.
Bogdzia 16:59, 06 mar 2012

irena_milek napisał(a)
Bogdziu, gdzieś tam zajęta jesteś, a ja gapa przegapiłam twoje 400-setki, o zgrozo, co to znaczy nie nadążać spóźnione gratulacje, oby jak najwięcej ciekawych, różnorodnych relacji znalazło się na następnych stronach

a to dla ciebie smacznego

Irenko ja bym wolała żeby to było w realu ale i tak dziękuję bardzo.
Bogdzia 17:03, 06 mar 2012

irena_milek napisał(a)

Skończyłam przeglądanie uff...Ptaszków jak zawsze zazdroszczę Co do byczków powiadają ,że są do tańca i do różańca ...Znam kilka i wiem byki mają rogi ))))))))))))

Myślę Marto że te rogi jeśli są to bardzo małe. Ja ich u siebie nie widzę. Byk jest przede wszystkim człowiekiem uczciwym, przyjacielskim , chodzącym po ziemi a nie z głowa w obłokach i głównie z tego powowdu jest różnie oceniany bo jest konsekwentnym REALISTA, a ludzie tą cechę biora za inne cechy np upór.Byk nie ucieka od przeciwności losu, nie zastawia się innymi by kłopoty brali na siebie. To bardzo dobry znak zodiaku.Ja bym chciała życ wsród samych byków.

spodobała mi sie charakterystyka byka w twoim ujęciu juz wiem co w moim wnusiu siedzi, czekam niech rośnie, a ja będę podziwiać takie cechy!

No,no, ciesz się jak wnusia byczek.
Milka 17:04, 06 mar 2012

w realu było tak smaczne jak i wirtualnie, szkoda, że nie możemy w ten zimny dzień usiąść i spałaszować cos pysznego

kupiłam sobie taką dalię jak ty, tę białą z lekko różowym środkiem, i nie tylko to; jak syn zaczął wrzucac do koszyka, to się tego nazbierało
Martek 17:05, 06 mar 2012

Bogdzia napisał(a)

Skończyłam przeglądanie uff...Ptaszków jak zawsze zazdroszczę Co do byczków powiadają ,że są do tańca i do różańca ...Znam kilka i wiem byki mają rogi ))))))))))))

Myślę Marto że te rogi jeśli są to bardzo małe. Ja ich u siebie nie widzę. Byk jest przede wszystkim człowiekiem uczciwym, przyjacielskim , chodzącym po ziemi a nie z głowa w obłokach i głównie z tego powowdu jest różnie oceniany bo jest konsekwentnym REALISTA, a ludzie tą cechę biora za inne cechy np upór.Byk nie ucieka od przeciwności losu, nie zastawia się innymi by kłopoty brali na siebie. To bardzo dobry znak zodiaku.Ja bym chciała życ wsród samych byków.

Nie może być tak dobrze Bogdziu )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Myślę ,że to jakim jest się "bykiem"zależy od indywidualnego charakteru człowieka ja znam różne byki
Znam też dobre skorpiony ,które uważane są za najgorsze w konstelacji gwiezdnej )))))))))))))))))))))))))))))
Milka 17:05, 06 mar 2012

Bogdzia napisał(a)

spodobała mi sie charakterystyka byka w twoim ujęciu juz wiem co w moim wnusiu siedzi, czekam niech rośnie, a ja będę podziwiać takie cechy!

No,no, ciesz się jak wnusia byczek.

cieszę, bo wcześniej data 13 kwiecień troche budziła obaw i urodzony o 13.13, nieźle
Bogdzia 17:05, 06 mar 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Cytat z Piwnicy pod Baranami: "Spod znaku byka byli: Puszkin, Einstein, Mozart (...)".

W zależności, kto spod jakiego znaku, może sobie resztę dopowiedzieć .

To nie wymaga komentarza.Byki sa SUPER.
AgnieszkaBK 17:05, 06 mar 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Cytat z Piwnicy pod Baranami: "Spod znaku byka byli: Puszkin, Einstein, Mozart (...)".

W zależności, kto spod jakiego znaku, może sobie resztę dopowiedzieć .

Tak... wielcy i sławni ludzie, są z pod tego znaku..... a najwspanialszy z 18 maja....
Milka 17:08, 06 mar 2012

czyżby to ty?
Bogdzia 17:09, 06 mar 2012

irena_milek napisał(a)
w realu było tak smaczne jak i wirtualnie, szkoda, że nie możemy w ten zimny dzień usiąść i spałaszować cos pysznego

kupiłam sobie taką dalię jak ty, tę białą z lekko różowym środkiem, i nie tylko to; jak syn zaczął wrzucac do koszyka, to się tego nazbierało

iI bardzo dobrze, to sa przyjemnosci których nie trzeba sobie odmawiac. Od takich przyjemnosci się nie tyje nie choruje, a wręcz przeciwnie od zdrowego powietrza z pobytu w ogrodzie człowiek zdrowiejw a od roboty chudnie, a ze trochę krzyz boli to nie ma w zyciu tylko ideałów.