Skończyłam przeglądanie uff...Ptaszków jak zawsze zazdroszczę Co do byczków powiadają ,że są do tańca i do różańca ...Znam kilka i wiem byki mają rogi ))))))))))))
Myślę Marto że te rogi jeśli są to bardzo małe. Ja ich u siebie nie widzę. Byk jest przede wszystkim człowiekiem uczciwym, przyjacielskim , chodzącym po ziemi a nie z głowa w obłokach i głównie z tego powowdu jest różnie oceniany bo jest konsekwentnym REALISTA, a ludzie tą cechę biora za inne cechy np upór.Byk nie ucieka od przeciwności losu, nie zastawia się innymi by kłopoty brali na siebie. To bardzo dobry znak zodiaku.Ja bym chciała życ wsród samych byków.
Nie może być tak dobrze Bogdziu )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Myślę ,że to jakim jest się "bykiem"zależy od indywidualnego charakteru człowieka ja znam różne byki
Znam też dobre skorpiony ,które uważane są za najgorsze w konstelacji gwiezdnej )))))))))))))))))))))))))))))
Skończyłam przeglądanie uff...Ptaszków jak zawsze zazdroszczę Co do byczków powiadają ,że są do tańca i do różańca ...Znam kilka i wiem byki mają rogi ))))))))))))
Myślę Marto że te rogi jeśli są to bardzo małe. Ja ich u siebie nie widzę. Byk jest przede wszystkim człowiekiem uczciwym, przyjacielskim , chodzącym po ziemi a nie z głowa w obłokach i głównie z tego powowdu jest różnie oceniany bo jest konsekwentnym REALISTA, a ludzie tą cechę biora za inne cechy np upór.Byk nie ucieka od przeciwności losu, nie zastawia się innymi by kłopoty brali na siebie. To bardzo dobry znak zodiaku.Ja bym chciała życ wsród samych byków.
spodobała mi sie charakterystyka byka w twoim ujęciu juz wiem co w moim wnusiu siedzi, czekam niech rośnie, a ja będę podziwiać takie cechy!
No,no, ciesz się jak wnusia byczek.
cieszę, bo wcześniej data 13 kwiecień troche budziła obaw i urodzony o 13.13, nieźle
w realu było tak smaczne jak i wirtualnie, szkoda, że nie możemy w ten zimny dzień usiąść i spałaszować cos pysznego
kupiłam sobie taką dalię jak ty, tę białą z lekko różowym środkiem, i nie tylko to; jak syn zaczął wrzucac do koszyka, to się tego nazbierało
iI bardzo dobrze, to sa przyjemnosci których nie trzeba sobie odmawiac. Od takich przyjemnosci się nie tyje nie choruje, a wręcz przeciwnie od zdrowego powietrza z pobytu w ogrodzie człowiek zdrowiejw a od roboty chudnie, a ze trochę krzyz boli to nie ma w zyciu tylko ideałów.