Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Grzegorz 17:10, 06 mar 2012

Bogdzia napisał(a)

Witaj Grzegorzu, widzę że to Twój pierwszy post tym bardziej mi miło że do mnie. Ja bym Ci radziła nie czytac całego wątku bo juz jest bardzo długi tylko najpierw wejdź na forum, potem na wizytówki ogrodów i tam jest mój ogród . Nie ma żadnych wpisów więc łatwo go szybko obejrzec. A Ty masz również ogród?

Dziękuję za informację Tak posiadam ogród, ale teraz tak bardziej na odległość Przy Twoim ogrodzie nie ma się czym szczycić ... Na tym Forum pierwszy post, ale na innych forach jestem już od sześciu lat Wcześniej zajmowałem się ogrodnictwem w praktyce dziś także w dużej mierze teoria, ale dzięki temu potrafię znieść blokowisko, w którym przyszło mi żyć Przez ponad dwie dekady zielona przestrzeń, od trzech lat wędrówka po lepszych i gorszych blokowiskach. Jak widzę takie ogrody jak Twoje, to wiem jedno, ze ogrodnictwo to moja pasja, a obecnie także sposób na życie

Bogdzia 17:11, 06 mar 2012

Martek napisał(a)

Skończyłam przeglądanie uff...Ptaszków jak zawsze zazdroszczę Co do byczków powiadają ,że są do tańca i do różańca ...Znam kilka i wiem byki mają rogi ))))))))))))

Myślę Marto że te rogi jeśli są to bardzo małe. Ja ich u siebie nie widzę. Byk jest przede wszystkim człowiekiem uczciwym, przyjacielskim , chodzącym po ziemi a nie z głowa w obłokach i głównie z tego powowdu jest różnie oceniany bo jest konsekwentnym REALISTA, a ludzie tą cechę biora za inne cechy np upór.Byk nie ucieka od przeciwności losu, nie zastawia się innymi by kłopoty brali na siebie. To bardzo dobry znak zodiaku.Ja bym chciała życ wsród samych byków.

Nie może być tak dobrze Bogdziu )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Myślę ,że to jakim jest się "bykiem"zależy od indywidualnego charakteru człowieka ja znam różne byki
Znam też dobre skorpiony ,które uważane są za najgorsze w konstelacji gwiezdnej )))))))))))))))))))))))))))))

Moze znasz jakiegoś niezbyt dobrego byka a może go po prostu nie rozumiesz i dlatego tak o nim myślisz.
Bogdzia 17:15, 06 mar 2012

irena_milek napisał(a)

Skończyłam przeglądanie uff...Ptaszków jak zawsze zazdroszczę Co do byczków powiadają ,że są do tańca i do różańca ...Znam kilka i wiem byki mają rogi ))))))))))))

Myślę Marto że te rogi jeśli są to bardzo małe. Ja ich u siebie nie widzę. Byk jest przede wszystkim człowiekiem uczciwym, przyjacielskim , chodzącym po ziemi a nie z głowa w obłokach i głównie z tego powowdu jest różnie oceniany bo jest konsekwentnym REALISTA, a ludzie tą cechę biora za inne cechy np upór.Byk nie ucieka od przeciwności losu, nie zastawia się innymi by kłopoty brali na siebie. To bardzo dobry znak zodiaku.Ja bym chciała życ wsród samych byków.

spodobała mi sie charakterystyka byka w twoim ujęciu juz wiem co w moim wnusiu siedzi, czekam niech rośnie, a ja będę podziwiać takie cechy!

No,no, ciesz się jak wnusia byczek.

cieszę, bo wcześniej data 13 kwiecień troche budziła obaw i urodzony o 13.13, nieźle

Ircia a13 kwiecien to chyba jeszcze baran a nie byk. Myle się? Chyba nie.
Bogdzia 17:17, 06 mar 2012

AgnieszkaBK napisał(a)

Cytat z Piwnicy pod Baranami: "Spod znaku byka byli: Puszkin, Einstein, Mozart (...)".

W zależności, kto spod jakiego znaku, może sobie resztę dopowiedzieć .

Tak... wielcy i sławni ludzie, są z pod tego znaku..... a najwspanialszy z 18 maja....

To jeszcze zdradź kto to.
AgnieszkaBK 17:17, 06 mar 2012

Bogdzia napisał(a)

Cytat z Piwnicy pod Baranami: "Spod znaku byka byli: Puszkin, Einstein, Mozart (...)".

Tak... wielcy i sławni ludzie, są z pod tego znaku..... a najwspanialszy z 18 maja....

Jan Paweł II
Milka 17:19, 06 mar 2012

Bogdzia napisał(a)

spodobała mi sie charakterystyka byka w twoim ujęciu juz wiem co w moim wnusiu siedzi, czekam niech rośnie, a ja będę podziwiać takie cechy!

No,no, ciesz się jak wnusia byczek.

cieszę, bo wcześniej data 13 kwiecień troche budziła obaw i urodzony o 13.13, nieźle

Ircia a13 kwiecien to chyba jeszcze baran a nie byk. Myle się? Chyba nie.

nie mylisz, sprawdziłam, o rany to baran, no to jestem ciekawa
Bogdzia 17:20, 06 mar 2012

Grzegorz napisał(a)

Witaj Grzegorzu, widzę że to Twój pierwszy post tym bardziej mi miło że do mnie. Ja bym Ci radziła nie czytac całego wątku bo juz jest bardzo długi tylko najpierw wejdź na forum, potem na wizytówki ogrodów i tam jest mój ogród . Nie ma żadnych wpisów więc łatwo go szybko obejrzec. A Ty masz również ogród?

Dziękuję za informację Tak posiadam ogród, ale teraz tak bardziej na odległość Przy Twoim ogrodzie nie ma się czym szczycić ... Na tym Forum pierwszy post, ale na innych forach jestem już od sześciu lat Wcześniej zajmowałem się ogrodnictwem w praktyce dziś także w dużej mierze teoria, ale dzięki temu potrafię znieść blokowisko, w którym przyszło mi żyć Przez ponad dwie dekady zielona przestrzeń, od trzech lat wędrówka po lepszych i gorszych blokowiskach. Jak widzę takie ogrody jak Twoje, to wiem jedno, ze ogrodnictwo to moja pasja, a obecnie także sposób na życie

Piękne słowa. Zycze spełnienia wszystkich marzeń i zamierzeń, również ucieczki z bloków i własnego domu z ogrodem, najpiekniejszym ze wszystkich.
Bogdzia 17:22, 06 mar 2012

AgnieszkaBK napisał(a)

Jan Paweł II

Tak myślałam ale nie wiedziałam tego . On mnie bierzmował jako młodziutki biskup. Tak to był CZLOWIEK.
andziulka 17:48, 06 mar 2012

Bożenko, u Ciebie też jest mróz?
Pozdrawiam cieplutko
Bogdzia 17:52, 06 mar 2012

andziulka napisał(a)
Bożenko, u Ciebie też jest mróz?
Pozdrawiam cieplutko

Rano jak wstałam było -7, potem cieplej ale wcale nie ciepło, a teraz jest -4.Tez Ci ślę słoneczne uśmiechy.