Ja też oglądam....teraz już nie tak regularnie, ale zawsze ogladam i wszystko...... a grubodzioby to nasze ulubione ptaki..i tak pięknie się prezentują
I mogę je oglądać u siebie, u Ciebie i u każdego
Jak widzisz nie siedzę dla przyjemności po nocach, nawet ogrodowisko włączyłam........ tylko z powodu pracy.... dziś też posiedzę ..... ale dobrze, że jest praca i się trafiło zlecenie... Jak mi sięoczy kleją to zaraz sobie wyobrażąm, co na pociechę mogę sobie kupić do ogrodu.........
Ja też oglądam....teraz już nie tak regularnie, ale zawsze ogladam i wszystko...... a grubodzioby to nasze ulubione ptaki..i tak pięknie się prezentują
Wiem Aniu ze Ty je tak lubisz jak ja i obydwie mozemy je oglądac bez końca.
Witam Cię Bogdziu i od razu pożegnam na kilka godzin ...... uporałam sie z porcją poniedziałkową..więc pora na Telesfora Ale nie odmówiłam sobie przyjemnosci zerknięcia do Ciebie
Dopiero teraz zauważyłam o której u mnie byłaś. Ania człowiek musi spac żeby odpocząc, nie można całą noc nie wiadomo co robic a potem tylko troszkę się przespac bo przypłacisz to zdrowiem. Jesteś matką dorosłego chłopaka i powinnaś to wiedziec. Od dziś najpóźniej o 23 godz do łóżka.Czas szaleństw dla Ciebie już minął, musisz dorosnąc jak chcesz byc babcią a chcesz przecież.
Jak widzisz nie siedzę dla przyjemności po nocach, nawet ogrodowisko włączyłam........ tylko z powodu pracy.... dziś też posiedzę ..... ale dobrze, że jest praca i się trafiło zlecenie... Jak mi sięoczy kleją to zaraz sobie wyobrażąm, co na pociechę mogę sobie kupić do ogrodu.........
Dobrą motywacje masz dopracy ale zdrowie też szanuj.
bo PAPUG jest bardzo fotegniczny ....
No i obie a właściwie jeszcze nasi panowie mamy śmirgla na ich punkcie, ale jak na nasze warunki to piekne i kolorowe ptaki.