Przepięknie spiewał i nie wg sztampy , stale zmieniał sposób śpiewania. Dziś znów poczekam na niego. Miłego dnia Aniu. Ja ten pojemnik od kielichowca przywiozę jak do Ciebie przyjadę bo zapomniałam Ci oddac.
Azalie są łatwiejsze do pielęgnacji niż rh więc podołasz, tylko posadź w słońcu. Ewo nie wiem co Ci poradzic bo tym razem chodzi Ci o azalie wielkokwiatowe a z tymi nie ma problemów, więc wybierz kolory i kupuj bo wszystkie dobrze rosna choc wolniej od rh.Moja rada to patrz na kolor i termin kwitnienia albo żeby kwitły razem albo jak jedne będą przekwitac to niech drugie zaczynają. Ja Ci podam moje ulubione. Giblartar-mocny pomarańcz (jest na zdjeciach), Homebush -różowa. Na zdjęciu Danusia z nią jest ale to był początek kwitnienia więc jeszcze mało rozwinieta.Narcissflora - żółty pełny wcześnie kwitnący , pachnaca może jednak przemarzac jak są przymrozki (tylko kwiat) ale Ci polecam bo bardzo ją lubie.Norma-łososiowa pełna pachnąca. Strawberry Ice- różowa. Tang Glow - pomarańcz ale mniej intensywny niz Gibraltar i wcześniejsza od niego. Toucan biało- żółta. no moze jeszcze Golden Eagle też pomarańcz ale całkiem inna niż tamte.
Karolinko zajrzałam do Ciepłuchy bo jego masz blizej i on też ma i jest pewny że to nie będzie coś innego. On wprawdzie nie prowadzi sprzedaży detalicznej ale zadzwoń i powiedz że Ci bardzo zależy to pewnie zgodzą się tak zrobiła też Ania. masz go bliżej , łatwiejszy dojazd a może i pewnośc większa bo nawet u Tracza ludzie moga coś poprzestawiac a on klientów nie ma bo w detalu nie sprzedaje. Teraz już zakonczyli sprzedaż rh to nie mają zajęcia i pewnie się zgodzi , no a gdyby nie to Tracz. Moje borówki te pod płotem mają 9 lat a te koło murku są o połowę póżniejsze. na wysokośc są juz prawie równe. One uwielbiają mnóstwo wody no i na wiosnę oczywiscie nawóz.Serdecznie pozdrawiam.
Bogdziu dziękuje Ci serdecznie!!!
Leję je mocno - sama zauważyłam a potem przeczytałam - jak miały sucho zawiązki owoców odpadały
Nawozem do kwasolubnych podsypałam na wiosnę
Duża buźka!
Bogdziu dziękuje Ci serdecznie!!!
Leję je mocno - sama zauważyłam a potem przeczytałam - jak miały sucho zawiązki owoców odpadały
Nawozem do kwasolubnych podsypałam na wiosnę
Duża buźka!