Widzisz zapomniałam Ci odpisać... Literki miały być do biura, ale na razie wszystko się zmienia więc nie będzie. Ale pomysł z korkiem fajny.
Stronkę znam.. stąd wiem, że to nie jest takie proste i chyba zrobię tak jak miałam zamiar na początku. Za bardzo chcę mieć tak jak powinno a powinnam mieć podejście będzie jak będzie i jest dobrze. Znowu głowa.
Moje hiacynty stoją w miejscu chociaż są od 2 tyg. w domu.. ćwiczą moją cierpliwość chyba
U nas już nie ma śniegu nic. Z ciętych choinek po świętach przykryłam rośliny, bo mrozik jest ciągle ale bez kołderki. Zobaczymy.
Tak czytam, że wszystkich już ciągnie do sprzątania.. chyba w tym roku mam jakieś inne podejście, bo zima jeszcze trwa, sprzątać nie będę, bo na następny tydzień u nas dalej na -, jeszcze zdążę.. Krokusy tylko listki nisko wychyliły, jeszcze nie czas. Nawet lubię ten czas oczekiwania, bo wtedy mogę np. hiacynty do domu kupować.. i bukiety z tulipanów.. uwielbiam
No taki sen!! ja niemal wszystko daję
Pamiętaj, bluszcze trzeba stale przycinać, aby szybko się rozrosły, a potem już wg formy i kształtu
Ja piłą zacznę szyszki dziabać i obcęgami
Przez mój mało precyzyjny post narobiłam zamieszania.Tak więc wykorzystałam dziś moje 180 km w pkp i zrobiłam doktorat z ciemierników . O wynikach poinformuję .
I zamarzył mi się wielki bukiet z ciemierników no.