Yenna
11:03, 11 maj 2021

Haniu, ja nie wylałam tego betonu, zrobili to panowie pod moją nieobecność, żeby tymczasowo utwardzić sobie wjazd na działkę. Ich obecny wjazd, bo docelowy będzie w zupełnie innym miejscu.
Jutro ma być burza, więc w czwartek planuję obsiać górę humusu gorczycą.
W międzyczasie walczę z jeżyną. Jest są jeszcze dwa główne krzaczki i mnóstwo odnóg. Zastanawiam się nad opryskanie przedpłocia dlatego. Octem może? Wtedy wszystko powinno paść, pozbierałabym i posiała facelię.
Aniu, u nas dwa w jednym. I glina i wysoki poziom wód.
Agnieszko, no właśnie się obawiam tego wykopywania później kawałków betonu. Chciałabym to uprzątnąć przed nawiezieniem ziemi.
Widać, gdzie "pobrudzili". Wjazd docelowy będzie w okolicach samochodu. Strzałka wyznacza północ.
Obok szopki stoi drugi (poza balkonowym) kompostownik.
Jutro ma być burza, więc w czwartek planuję obsiać górę humusu gorczycą.
W międzyczasie walczę z jeżyną. Jest są jeszcze dwa główne krzaczki i mnóstwo odnóg. Zastanawiam się nad opryskanie przedpłocia dlatego. Octem może? Wtedy wszystko powinno paść, pozbierałabym i posiała facelię.
Aniu, u nas dwa w jednym. I glina i wysoki poziom wód.
Agnieszko, no właśnie się obawiam tego wykopywania później kawałków betonu. Chciałabym to uprzątnąć przed nawiezieniem ziemi.
Widać, gdzie "pobrudzili". Wjazd docelowy będzie w okolicach samochodu. Strzałka wyznacza północ.
Obok szopki stoi drugi (poza balkonowym) kompostownik.