Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilczy ogród

Wilczy ogród

Agatorek 16:41, 14 lut 2022

Magleska napisał(a)

Aga zrobiłam fotki
ale odmian nie pamiętam -mam 2 sztuki bardzo podobne do siebie
na walające się zdzbła traw nie patrz ,ta rabata do sprzątania
u mnie rosną na długiej rabacie

najładniejsze są na zbliżeniach

Oczary prześliczne
A na „bałagan” nie zwracam uwagi. U mnie jest gorzej . Nie zdążyłam opielić przed zimą i po prostu mam busz (chwastów). Ale narazie jest za mokro na rabatach i muszę z tym poczekać. Także tego, żadne źdźbła trawy mnie nie przestraszą
Martka 18:25, 14 lut 2022

Madziu, jest moc, widzę że prace idą, kolejne rabaty gotowe do startu w nowy sezon Życzę dobrej pogody na ten tydzień
Urszulla 18:30, 14 lut 2022

Dziś była wymarzona pogoda do prac
Magleska 19:03, 14 lut 2022

sylwia_slomczewska napisał(a)
Madzia jutro wyciskaj dzień jak cytrynę w ogrodzie ja też mam taki plan bo od wtorku pogoda się zmienia, a od czwartku piątku wichury od nowa

Sylwuś wycisnęłam ,jak cytrynę a teraz leżę i nie mam siły palcem kiwnąć -jutro ciąg dalszy sprzątania
tym bardziej ,że pogoda może się skończyć w każdej chwili .....
pościnałam dziś już do końca wszystkie trawy ,byliny ,zostało mi na jutro pozbierać całe siano ,wygrabić trawnik ,a pózniej zacząć przygotowania w warzywniku-kompost dać do skrzyń ,truskawki opielić itp itd....
Magleska 19:14, 14 lut 2022

Agatorek napisał(a)

Oczary prześliczne
A na „bałagan” nie zwracam uwagi. U mnie jest gorzej . Nie zdążyłam opielić przed zimą i po prostu mam busz (chwastów). Ale narazie jest za mokro na rabatach i muszę z tym poczekać. Także tego, żadne źdźbła trawy mnie nie przestraszą

Aga zdążysz popielić u mnie na południu trochę cieplej -a 40 km dalej w stronę gór to śnieg leży
oby i jutro mi pogoda dopisała ,bo tych ścinek z traw mam sporo do pozbierania -nie chciało mi się wiązać na zimę ,to mam
Magleska 19:15, 14 lut 2022

Martka napisał(a)
Madziu, jest moc, widzę że prace idą, kolejne rabaty gotowe do startu w nowy sezon Życzę dobrej pogody na ten tydzień

Martka oby Twoje życzenia się spełniły
Magleska 19:15, 14 lut 2022

Urszulla napisał(a)
Dziś była wymarzona pogoda do prac

Ula tak ,dziś było super
Monia81 19:18, 14 lut 2022

Madzia i jak tam sprzątanie? ja po pracy niestety nic nie zrobiłam, bo jak przyszłam to szarówka już mnie dopadła...
Nowa12 19:54, 14 lut 2022

Ale się wzięłaś za porządki. Aż zazdroszczę bo od razu lepiej człowiekowi na sercu jak posprzątane. Idąc za przykładem też doszłam do wniosku że trzeba zacząć bo sezon chyba w tym roku będzie szybciej i trzeba wykorzystać każdą chwilę czasu a przede wszystkim bezdeszczowej i bezśnieżnej pogody.
Wiolka5_7 20:29, 14 lut 2022

Super Madziu, że popracowałaś w ogrodzie jesteś zmęczona ale zadowolona tylko ogrodnik ogrodnika zrozumie
Ja jutro wyskoczę ,do tych seslerii w końcu ,bo już rosną