Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilczy ogród

Wilczy ogród

Magleska 21:28, 18 mar 2022

Magara napisał(a)
Magda, zgodnie z Twoim życzeniem foliak zaprezentowany

Daga dzieki ,widzialam ,podziwiam ,super
Magleska 21:31, 18 mar 2022

Kokesz napisał(a)
Haha Witam się pierwszy raz parapety widzę jak u mnie
Też myślę nad jakąś mini szklarenką foliakiem na balkon, żeby tam wysiewy hartować

Renata Witaj u mnie ja u Ciebie cichaczem podczytuje co jakiś czas ,ale na bieżąco niestety nie jestem -lecę zaraz podpatrzeć Twoje wysiewy
Magleska 21:35, 18 mar 2022

ElzbietaFranka napisał(a)
Madziu witam

Przeglądając str od 206 do końca porzadeczek u ciebie.
Flancow dużo masz co obsadzać. To słoneczko jak się oprzeć u ciebie na skarpie to nie dziwota, że wszystko zielone.

U nas niby słońca od groma ale są przymrozki i lód na oczku.
U mnie roślinki jeszcze śpią oprócz ciemiernikow.

Jeszcze w zeszłym rokubsialam w tym roku mam dosyć tylko jeżówki które jeszcze nie powschodziło.

Pozdrawiam Madziu

Elu dziękuję za pochwały porządeczek taki sobie ,ale z każdym dniem coraz ładniej -szkoda tylko ,ze chwasty tez wiosnę poczuły i zaczynają szybciej rosnąć niż inne kwiatki ...

jeżówki tez wysiałam ,ale wzeszło mi może z 12 sztuk ....jak na razie malusie -ciekawe czy mi urosną
Agatorek 21:48, 18 mar 2022

Oż kurde, jakie wysiewy . Super!

Doniczusie przesłodkie, prawie tak słodkie jak piesia . Moja Venus też lubi sobie coś pomemlać. Np wykopaną trawkę .
eda 22:11, 18 mar 2022

Magleska napisał(a)

Eda z każdym dniem robi się coraz bardziej wiosennie -cieszę się ,że największy bałagan pozimowy mam ogarnięty ....
teraz jeszcze ogarniam donice -pózniej kanty,wertykulacja i wiosno trwaj

Jutro już było kilka dni temu mam nadzieję ,że pogoda Ci dopisała

Oj tak super dzieje się małymi kroczkami ale zawsze coś się ogarnie namiot stoi ,ziemia wsypana i pomidory posiane
Fajny mega kącik u ciebie na siane będzie zajęcie
Tak wiosno trwaj i raduj serce zasmucone wydarzeniami tak blisko nas...
Anda 22:11, 18 mar 2022

Wysiewy pełna profeska Warzywniczek masz cudny.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Magara 00:21, 19 mar 2022

Magda, dzięki za obszerne info Pokazuj jak najwięcej, będę się od Ciebie uczyć Też staram się czytać i oglądać i słuchać, no ale doba za krótka
A z tymi moimi groszkami to chyba faktycznie nie otwierałam na dzień foliaka i się ugotowały Ale priorytetem było, żeby foliak się nagrzał bo ziemia zamarznięta była jeszcze jak był stawiany. Dobrze, że to tylko groszki padły ofiarą mojej niewiedzy

Wzeszły mi drugi raz siane sałaty, chyba je jutro do foliaka na stolik zaniosę, będę go na dzień otwierać, może nie podzielą losu groszku
Magleska 07:53, 19 mar 2022

Agatorek napisał(a)
Oż kurde, jakie wysiewy . Super!

Doniczusie przesłodkie, prawie tak słodkie jak piesia . Moja Venus też lubi sobie coś pomemlać. Np wykopaną trawkę .

Agnieszka wysiewy moje dziękują i puchną z dumy

moja jak była młodsza-tak pierwsze 2-3 lata to wykopywała bardzo dużo roślin -teraz na szczęście zdarza jej się to sporadycznie -w tym sezonie obgryzła 1 derenia ( tego mi szkoda strasznie ) i świdośliwe .
Magleska 07:56, 19 mar 2022

eda napisał(a)

Oj tak super dzieje się małymi kroczkami ale zawsze coś się ogarnie namiot stoi ,ziemia wsypana i pomidory posiane
Fajny mega kącik u ciebie na siane będzie zajęcie
Tak wiosno trwaj i raduj serce zasmucone wydarzeniami tak blisko nas...

Eda mój namiot jeszcze w pudelku -w poniedziałek powinien nabrać mocy urzędowej

a ja mam dziś w planie popikować co nieco -musze zajrzeć i zobaczyć czy cos się do tego pikowania nadaje

Miłego dnia
Magleska 07:56, 19 mar 2022

Anda napisał(a)
Wysiewy pełna profeska Warzywniczek masz cudny.

Ewus dziękuje Kochana bardzo lubię ten mój warzywniczek