Podziwiam wszystko, łącznie z obecnym stołem ogrodnika
Obecnie to u mnie najbardziej brakujący element wiosny (no może poza pogodą wiosenną ), bo też bałaganię na tarasie i potem się wkurzam
Widziałam
DT muszę trzymać z daleka od roboczego stołu - raz, że nie doczekam, dwa - pewnie nogi rzeźbione będą
Zamówiłam dwa koziołki budowlane - jutro powinny przyjść Dechy mam Małżonek nieobecny to się obędzie bez przewracania oczami oraz komentarzy o badziewiu i prowizorce
Ale ładne te skrzynie kolorek super!
Ja w tym roku będę malowała domek dzieci, wybralysmy kolor niezapominajka
Ja mam 3 skrzynie, w jednej są truskawki, a dwie pozostałe jeszcze nie obsadzone bo nie ma kiedy...i jeszcze nowa szklarnia, trzeba grządki ogarnąć i kompost rozsypać
Jaka szklarnie wybrałaś? Pewnie w kształcie domku my na swoją czekaliśmy długo i jeszcze cena podskoczyła od czasu złożenia zamówienia...która też niska nie była, albo ale to rzecz na lata
Ewuś dziękuję Kochana cały sezon będę dopieszczać ten mój ogród kuchenny -jeszcze chciałabym wprowadzić różne pergole ,obeliski -szukam inspiracji
Martka to jest stelaż pod piłę na to płyta osb tylko zasłonięta ceratą -nóżki pomaluje i narazie będzie git
ja też narazie przystopowałam z pracami -pogoda do bani to raz ,a dwa-maraton pracowy ..dziś mam niby dzień wolnego ,ale jestem tak padnięta ,że tylko popikuję moje roślinki -ogród zostawiam na piątek i sobotę
Zuza ja bałaganię wszędzie przy grubszych pracach -posprzątałam ten teren przy warzywniku ,a nabałaganiłam przy domku ogrodnika ....
....najgorzej mam w domu -nie mam odpowiedniego pomieszczenia na sadzonki -córka nie chce oddać pokoju ...więc moja łazienka wygląda -a raczej nie wygląda zbyt dobrze w tym czasie -dziś mam wolne i spróbuję jakoś to poukładać ,żeby móc jeszcze 1,5 miesiąca funkcjonować
Ania dziękuję za polecane odmiany -zapisałam sobie i będę szukać
obok domu mam drugą działkę ,więc sporo miejsca
Aga nie zwróciłam uwagi -musiałam aż zajrzeć fajny stół -ważne ,że spełnia swoją funkcję
oglądałam w c.. takie magazynowe czarne regały -był nawet taki na stół warsztatowy z czarnym stelażem -też mi się spodobał -ale narazie wykorzystuję to co się plącze na działce przestawiane z kąta w kąt