Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilczy ogród

Wilczy ogród

Basieksp 19:23, 26 lut 2024

Oo jest i ona, moja ulubiona piesia
Magleska 19:26, 26 lut 2024

Magleska 19:33, 26 lut 2024

Rozgrzebany jesienią przedogródek też czeka na wykończenie ...

Warzywnik też

ta część ogrodu już skończona -przydałoby się dosypać kory ...pustki niesamowite ....ale już widać powoli budzące się życie
Kanty nie są jakieś idealne -nie przykładałam się zbytnio ....bez sznurka ,tak na oko
Magleska 19:36, 26 lut 2024

i jeszcze kilka kwiatków lutowych

Koniec
Mam jeszcze trochę zbliżeń z bałaganu na rabatach ,ale co tam chwasty będę wstawiać Niech chociaż na fotkach wygląda lepiej
Lecę teraz zajrzeć co nowego na forum słychać od wczoraj
Magleska 19:43, 26 lut 2024

Basieksp napisał(a)
Oo jest i ona, moja ulubiona piesia

Basiu piesia już seniorka niestety ,coraz większe problemy ma z łapami ,daję jej tabletki na stawy ,karmę też odpowiednią ... w kwietniu kończy 9 lat -moja kochana wilczyca
tu mam z zimy jeszcze jakieś fotki z nią
[/img]

Gruszka_na_w... 20:07, 26 lut 2024

Śnieg zdecydowanie odmładza wilczycę. Widać, że to jej żywioł.
Kiedy wstawiłaś zdjęcie warzywnika, to przypomniała mi się Twoja zeszłoroczna rewolucja ze skrzyniami i malowaniem domku ogrodnika. W porównaniu z działaniami sprzed roku, to teraz już rzeczywiście wszystko można robić niespiesznie.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
nicol21 20:21, 26 lut 2024

Ależ już masz fajnie ogarnięty ogród na wiosnę.

Piesio na mega spokojnego wygląda. Mój łobuz, cocker spaniel angielski, ma ponad 8 lat i dalej zachowuje się jak dzieciak, mimo ze trochę siwych włosów już ma!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
TAR 20:25, 26 lut 2024

Madziu nasz dziadzio w tym roku 15tke zaliczy. Od 2 lat powaznie chory. Nie daje sie. Dzieki mlodziakom mam wrazenie, ze czas potrafi sie cofnac. Dokazuje jak szczeniak z maluchami. Jest niezatapialny
Alija 21:37, 26 lut 2024

Madziu, ogród masz już pięknie wysprzątany, pierwsze kwiaty śliczne.
Nasza Maszka też już starsza pani, 10 lat, ale odkąd syn przywozi do nas swojego rocznego psiaka, bardzo się rozruszała.
Madziu, dużo zdrówka życzę i pozdrawiam.
Margo2 23:31, 26 lut 2024

Uff, jak miło było zobaczyć, że masz jeszcze jakieś rabaty nie wysprzątane
Ja mam totalny bałagan i jeszcze długo porządku nie będzie/

Madziu, życzę zdrowia. Ja przez 2 ostatnie lata walczyłam.