Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilczy ogród

Wilczy ogród

Magleska 22:14, 29 lut 2024

ewsyg napisał(a)
Madzia, ależ z Ciebie torpeda, działasz w ekspresowym tempie. Kochana, Ty się teraz oszczędzaj,ogród sobie poradzi. Zdrówko najważniejsze i dużo Ci go życzę. Trzymam kciuki, wiesz... róże czekają na podziwianie, musisz szybko wrócić do zdrówka. Buziaczki

Ewa musiałam dostać przyspieszenia -poza tym praca w ogrodzie dobrze działa mi na łeb ....
zagłusza wszystkie czarne myśli i odsuwa czarnowidztwo -przynajmniej na czas roboty ,a wieczorem padam na pysk także ten tego -psychoterapia bez płacenia za terapię

Buziaki
inka74 23:21, 29 lut 2024

Madzia, mocno cię przytulam. I jestem z tobą. Jak będzie trzeba to przyjadę wypielić rabatki Nie daj się tej cholerze...

Wymiziaj Wilczycę ode mnie, kochana jest

Ps. Twój ogród w każdym stanie jest piękny. Nie musi być wycackany.
Magara 23:32, 29 lut 2024

Magleska napisał(a)

Daga to cyprysiki groszkowe nana ( jeśli dobrze nazwę zapamiętałam ) jak dla mnie bezproblemowe -czasem je trochę przycinam ,ale nie za wiele

Madzia, dzięki za info, zapisane

Idź pod ten nóż skoro trzeba i wracaj szybko - i do siebie, i do ogrodu, i do nas też
Rojodziejowa 23:58, 29 lut 2024

Madziu, ja też podobnie jak Ty, śledzę wątki, ale nie zawsze piszę
Trzymam kciuki, żeby się u Ciebie wszystko ułożyło.
LIDKA 07:37, 01 mar 2024

Dobrze że mamy te ogrody. Przed 1 operacją też dostałam motorka w d... I pomagała mi siostra kończyć przekopywanie i ostatnie sadzenie.

Też uważam że ogród to psychoterapia. Bez niego miałabym wolny czas na czarnowidzenie.

Trzymaj się Dzielna Madziu. W Twoim przymusowym wolnym czasie wiosna buchnie. Może będziesz chciała robić fotki dla nas.
Urszulla 09:00, 01 mar 2024

Magleska napisał(a)
Moje oczary -szału nie ma wg mnie - mają kilka frędzelków i dużo suchych liści

Ciekawe czy te gałązki z suchymi liśćmi to zmarznięte, czy puszczą na wiosnę. Koniecznie się przyglądaj! Zawiąż na tych suchych jakieś tasiemnki

Ogród masz nieźle ogarnięty jak zawsze Ty
U mnie cięcie i sprzątanie to nie najgorsza praca, raczej bym powiedziała że szybka wiosenna.
Ciekawa jestem czy szklarniowe prace zaczynasz, bo wysiewy widać.
TAR 09:00, 01 mar 2024

Magleska napisał(a)

Ania Dziadunio pewnie dzięki młodzieży odmłodniał oby jak najdłużej był z Wami

poczytałam dziś o morderczych uczuciach przy pomocnikach ogrodowych mam tak samo

To bardzo fajnie znaleźc sie w tak doborowym towarzystwie nie jestesmy samotni w swoich uczuciach

Magleska napisał(a)

Ania te cyprysiki są naprawdę u mnie bezproblemowe -odpukać w niemalowane ,ale nie chorują ,nie rozrastają się też jakoś nadmiernie -tylko mają jeden minus -są żółtawe -jeśli się nie jest fanem żółtego ,to mogą być trochę za krzykliwe ....

chociaż w innym miejscu w ogrodzie ,gdzie mają mniej słońca są bardziej limonkowe niż żółte

Madziu tam akurat mam dosc sucho a tłem jest bajoro i ciemność zieleni dębów, sosen i calego lasku. Słonca troche jest w poludnie i o zachodzie. Potrzebuje jednak czegos na rozjasnienie tego miejsca. Mam na stanie przepiekne 3 bioty wschodnie, 2 cyprysiki Karaca na kijku i 1 Karaca luznego pokroju. Obok rosnie świerk Major plus zastany trójpak brzozowy. Dałabym do towarzystwa Inversy. Moze sosny ościste lub Pumilo, bo tez je mam na stanie. Plus trawy i byliny. Cos zrobic tam musze, jest to tez widoczek z sypialni i byloby milo na czyms oko zawiesic.
Judith 11:39, 01 mar 2024

Maglesko, pięknie masz wysprzątane . Taki porządek w ogrodzie to niby pustawo, ale to obietnica rychłego wybuchu zieleni . Uwielbiam .
Życzę Ci zdrowia . Ogród po takim przygotowaniu poczeka na Ciebie bez szwanku .
Gosialuk 22:50, 02 mar 2024

Madzia kciuki trzymam, żeby wszystko dobrze poszło.
Magleska 01:44, 03 mar 2024

inka74 napisał(a)
Madzia, mocno cię przytulam. I jestem z tobą. Jak będzie trzeba to przyjadę wypielić rabatki Nie daj się tej cholerze...

Wymiziaj Wilczycę ode mnie, kochana jest

Ps. Twój ogród w każdym stanie jest piękny. Nie musi być wycackany.

Iwonka Trzymam Cię za słowo z tym pieleniem

Wilczyca wymiziana na maksa

Trzymam się jakoś....a będzie co ma być ...boję się okrutnie

Buziaki