Ewa musiałam dostać przyspieszenia -poza tym praca w ogrodzie dobrze działa mi na łeb ....
zagłusza wszystkie czarne myśli i odsuwa czarnowidztwo -przynajmniej na czas roboty ,a wieczorem padam na pysk także ten tego -psychoterapia bez płacenia za terapię
Ciekawe czy te gałązki z suchymi liśćmi to zmarznięte, czy puszczą na wiosnę. Koniecznie się przyglądaj! Zawiąż na tych suchych jakieś tasiemnki
Ogród masz nieźle ogarnięty jak zawsze Ty
U mnie cięcie i sprzątanie to nie najgorsza praca, raczej bym powiedziała że szybka wiosenna.
Ciekawa jestem czy szklarniowe prace zaczynasz, bo wysiewy widać.
To bardzo fajnie znaleźc sie w tak doborowym towarzystwie nie jestesmy samotni w swoich uczuciach
Madziu tam akurat mam dosc sucho a tłem jest bajoro i ciemność zieleni dębów, sosen i calego lasku. Słonca troche jest w poludnie i o zachodzie. Potrzebuje jednak czegos na rozjasnienie tego miejsca. Mam na stanie przepiekne 3 bioty wschodnie, 2 cyprysiki Karaca na kijku i 1 Karaca luznego pokroju. Obok rosnie świerk Major plus zastany trójpak brzozowy. Dałabym do towarzystwa Inversy. Moze sosny ościste lub Pumilo, bo tez je mam na stanie. Plus trawy i byliny. Cos zrobic tam musze, jest to tez widoczek z sypialni i byloby milo na czyms oko zawiesic.
Maglesko, pięknie masz wysprzątane . Taki porządek w ogrodzie to niby pustawo, ale to obietnica rychłego wybuchu zieleni . Uwielbiam .
Życzę Ci zdrowia . Ogród po takim przygotowaniu poczeka na Ciebie bez szwanku .