Ewuniu, ta fioletowa roślnka to szczawik, na zimę chowam go do garażu. Często jest on hodowany jako pokojowa roślina doniczkowa.
Być może jego inna nazwa to, jak piszesz kwiat szczęścia i miłości, ja pierwszy raz słyszę taką nazwę. Pozdrawiam.
Olu dzięki tak wszystko się zgadza , znalazłam w internecie. Muszę Ci napisać dlaczego o niego sie tak dopytuję. Pierwszy raz zobaczyliśmy ten kwiat przedwczoraj i moja córka antyogrodowiczanka
( ledwo toleruje kwiaty w domu, najchętniej oddałaby wszystko) zakochała sie właśnie w szczawiku. Tylko powiedziano nam , że to kwiat szczęścia i miłości. I najważniejsze chce go mieć, a ja ogladam Twój ogród i wypatrzyłam go ! Muszę go szybko kupić, puki córce sie podoba, a nóż zmieni się
No, to prawie jak o rzut beretem. A może zdradzisz skąd dokładnie jesteś?
Olu ja mieszkam w Żorach
Do Pszczyny jeździmy często na spacerki po parku, a ja do słynnego pana doktora , który mi prostuje kręgosłup. No i oczywiście przez Pszczynę jeździmy do Goczałkowic do Kapiasów
No, to prawie jak o rzut beretem. A może zdradzisz skąd dokładnie jesteś?
Olu ja mieszkam w Żorach
Do Pszczyny jeździmy często na spacerki po parku, a ja do słynnego pana doktora , który mi prostuje kręgosłup. No i oczywiście przez Pszczynę jeździmy do Goczałkowic do Kapiasów
Pomaga? Szukam dobrego kręglarza/lekarza, ale trochę się boję, dlatego wolałabym z polecenia.