Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród vs budowa- czyli trudne początki ogrodniczki.

Ogród vs budowa- czyli trudne początki ogrodniczki.

Narsilia 06:41, 16 cze 2025

Rzut oka na rabaty
Narsilia 06:41, 16 cze 2025

LIDKA 07:34, 16 cze 2025

Klaudia dzieciaki silne są i Twój młody wyjdzie z tego. Zapalenie płuc może nie boleć i nie dawać objawów. Miałam 4 razy. Ostatnie w 4 kl liceum i było ciężkie.

Dużo się u Ciebie dzieje. Nowe skrzynie super. Moje wymarzone a stoją u Ciebie.

Roślin coraz więcej i coraz bardziej kwitnąco. Orliki fajny kolor mają. Z nimi to zawsze niespodzianka.

Dobrą masz rękę bo wszystko co sadzisz rośnie fajnie.

Zakupki teź zacne. Na trzewiczka szkoda, na kiecke szkoda a na kwiatka zawsze grosz sie znajdzie.

Pokaż warzywnik jak będziesz mogła jak z dalsza wygląda.

Buźki.
Ichigo 14:53, 16 cze 2025

Ogród wygląda ślicznie. Nic po nim nie widać, że poświęcasz mu teraz mniej uwagi. Stale coś się zmienia i wszystko idzie do przodu - kwitną coraz to nowe rośliny, pojawiły się nowe skrzynie i huśtawka. Jest progres.
Trzymam za synka kciuki, żeby jak najprędzej wyszedł z choroby. Też miałam kiedyś bezobjawowe zapalenie płuc, więc wiem, jak to jest. No niestety, takie rzeczy się zdarzają. Grunt, że jest dobra diagnoza i odpowiednie leczenie.
kasiab 15:10, 16 cze 2025

Przyszłam do Ciebie od Lidii
Przejrzałam kilka ostatnich stron i bardzo mi się u Ciebie podoba. Zaznaczam do obserwowanych i będę zaglądać. Dużo zdrówka dla Synka
Narsilia 09:13, 17 cze 2025

LIDKA napisał(a)
Klaudia dzieciaki silne są i Twój młody wyjdzie z tego. Zapalenie płuc może nie boleć i nie dawać objawów. Miałam 4 razy. Ostatnie w 4 kl liceum i było ciężkie.

Dużo się u Ciebie dzieje. Nowe skrzynie super. Moje wymarzone a stoją u Ciebie.

Roślin coraz więcej i coraz bardziej kwitnąco. Orliki fajny kolor mają. Z nimi to zawsze niespodzianka.

Dobrą masz rękę bo wszystko co sadzisz rośnie fajnie.

Zakupki teź zacne. Na trzewiczka szkoda, na kiecke szkoda a na kwiatka zawsze grosz sie znajdzie.

Pokaż warzywnik jak będziesz mogła jak z dalsza wygląda.

Buźki.

Dziękuję Lidka jak zawsze za Twoje odwiedziny ,dobre ,słowo i wparcie i oczywiście pochwały dla ogrodu

No latem to każdy wolny pieniądz zamiast na pierdoły to w ogródek najlepsza inwestycja ,

W skrzyniach jeszcze brakuje ziemi dopiero kompost wrzuciłam ale postaram się wrzucić zdjęcia bo mam tam zioła odmlodzone do wsadzenia
Narsilia 09:14, 17 cze 2025

Ichigo napisał(a)
Ogród wygląda ślicznie. Nic po nim nie widać, że poświęcasz mu teraz mniej uwagi. Stale coś się zmienia i wszystko idzie do przodu - kwitną coraz to nowe rośliny, pojawiły się nowe skrzynie i huśtawka. Jest progres.
Trzymam za synka kciuki, żeby jak najprędzej wyszedł z choroby. Też miałam kiedyś bezobjawowe zapalenie płuc, więc wiem, jak to jest. No niestety, takie rzeczy się zdarzają. Grunt, że jest dobra diagnoza i odpowiednie leczenie.

Dziękuję Madzia no jesteśmy już na prostej bardzo bym chciała być w domu bo tam człowiek prawdziwie zdrowieje , no planów jest jeszcze dużo na ten rok ale sezon tak szybko mija że szok
Miskantowo 09:31, 17 cze 2025

Zdrówka dla maluszka.
Zapalenie płuc latem lubi się trochę przeciągać.
Mój Małżon przeszedł kiedyś taki, że dopiero czwarty antybiotyk zadziałał.

Ogród wygląda coraz piękniej.

Narsilia 15:35, 17 cze 2025

kasiab napisał(a)
Przyszłam do Ciebie od Lidii
Przejrzałam kilka ostatnich stron i bardzo mi się u Ciebie podoba. Zaznaczam do obserwowanych i będę zaglądać. Dużo zdrówka dla Synka

Kasia miło cię gościć chętnie też do ciebie zajrzę bo chyba jeszcze nie byłam
Narsilia 15:37, 17 cze 2025

Miskantowo napisał(a)
Zdrówka dla maluszka.
Zapalenie płuc latem lubi się trochę przeciągać.
Mój Małżon przeszedł kiedyś taki, że dopiero czwarty antybiotyk zadziałał.

Ogród wygląda coraz piękniej.

Dziękujemy za dobre słowo po 5 dobie wróciliśmy do domu to nie koniec leczenia ale może spokojnie przespaną noc mniejszy stres dla synka choć instytut zdrowia matki Polki naprawdę cudny pielęgniarki i lekarze z wielkim sercem i życzliwością