Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród vs budowa- czyli trudne początki ogrodniczki.

Ogród vs budowa- czyli trudne początki ogrodniczki.

Narsilia 06:41, 16 cze 2025

Rzut oka na rabaty
Narsilia 06:41, 16 cze 2025

LIDKA 07:34, 16 cze 2025

Klaudia dzieciaki silne są i Twój młody wyjdzie z tego. Zapalenie płuc może nie boleć i nie dawać objawów. Miałam 4 razy. Ostatnie w 4 kl liceum i było ciężkie.

Dużo się u Ciebie dzieje. Nowe skrzynie super. Moje wymarzone a stoją u Ciebie.

Roślin coraz więcej i coraz bardziej kwitnąco. Orliki fajny kolor mają. Z nimi to zawsze niespodzianka.

Dobrą masz rękę bo wszystko co sadzisz rośnie fajnie.

Zakupki teź zacne. Na trzewiczka szkoda, na kiecke szkoda a na kwiatka zawsze grosz sie znajdzie.

Pokaż warzywnik jak będziesz mogła jak z dalsza wygląda.

Buźki.
Ichigo 14:53, 16 cze 2025

Ogród wygląda ślicznie. Nic po nim nie widać, że poświęcasz mu teraz mniej uwagi. Stale coś się zmienia i wszystko idzie do przodu - kwitną coraz to nowe rośliny, pojawiły się nowe skrzynie i huśtawka. Jest progres.
Trzymam za synka kciuki, żeby jak najprędzej wyszedł z choroby. Też miałam kiedyś bezobjawowe zapalenie płuc, więc wiem, jak to jest. No niestety, takie rzeczy się zdarzają. Grunt, że jest dobra diagnoza i odpowiednie leczenie.
kasiab 15:10, 16 cze 2025

Przyszłam do Ciebie od Lidii
Przejrzałam kilka ostatnich stron i bardzo mi się u Ciebie podoba. Zaznaczam do obserwowanych i będę zaglądać. Dużo zdrówka dla Synka