O dziękuję Mirka widzisz czyli jednak jest szansa na wysiew to może faktycznie coś nanioslo tym razem mrówki pożyteczne
No jeśli też masz nornice karczownika to łączę się w bolu w zeszłym sezonie dwa młode szczepione drzewa mi załatwił no a teraz skutecznie zjada cebule , pierwsze na liście ulubionych są czosnku ozdobne , potem hiacynty i tulipany , Narcyzy póki co omija ciekawe czy to fart czy faktycznie ich nie lubi.
Dziękuję Mirka za słowa wsparcia no fakt życie nie oszczędziło , jak widzę znajomych w swoim wieku to nikt nie ma takiej sytuacji i to boli jeszcze bardziej , ale z drugiej strony każdy z nas walczy na codzien z różnymi problemami, przewartościowało życie to że jestem ,,młoda,, nie znaczy że wszystko mi się należy i wszystko będzie długo , może dzięki temu bardziej doceniam to co mam i cieszę się każda pierdoła , myślę że to dobra filozofia i niektórym wręcz by się przydało bo mają wszystko a z niczego się cieszyć nie potrafią i to się nie zmieni choćby jeszcze na dokładkę wygrali 6 w totka tylko takie ,,zle doswiswuadczenia,mogą człowieka nauczyć pokory, ale w konsekwencji jak dojrzeje zrozumie