Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaska 20:42, 25 maj 2013

Gosiniak napisał(a)
Joasiu masz talenta do rozmnażanie tych wszystkich cudności, żurawki pierwsza klasa, już byś miała klientów gdybyś sprzedawała
Pozdrawiam

hahaha sąsiad chciał kupić do ogrodu trochę moich sadzonek
ale ja twarda jestem odmówiłam mówiąc że i tak mam jeszcze mało
Joaska 20:48, 25 maj 2013

Juzia_G napisał(a)
Joasiu a jak tam fotele???? Robią się czy już zrobione ???

cholewcia... fotele..... Justyś zupełnie nie czasowa ostatnio jestem...... fotel jeden rozbebłany, drugi na rozbebłanie czeka, ale zrobią się ... tylko niech się pogoda zdecyduje cieplejsza być bo mi miejsce na podwórku do tego potrzebne
i kanapę jeszcze jedną musimy z Żonem zrobić i poduchy muszę uszyć....oj gdyby dzień miał przynajmniej 24 h.
Na razie skupiamy się na tum żeby budowę ruszyć w tym roku.
bo ja ogród chcę już móc robić....
Juzia 21:50, 25 maj 2013

O! I na tym się skupiajcie! Na budowie!
Popieram
beta 22:55, 25 maj 2013

hej Asiu...nie jest tak źle z Twoimi warzywkami jak pisłaś...no i super roslinki masz...w sensie, że dużo i róznorodne...pozdr
Madzenka 07:57, 26 maj 2013

Joaska napisał(a)
Oj nie mów mi że takie delikatne...... bo wiesz wi kieleckim jak wieje .....
będę musiala koniecznie je jakoś konkretnie okrywac na zimę.
a na razie czekam aż nowe listki wypuszczą, bo na pąki nie liczę , chociaz mają w sumie przed sobą całe lato, powinny pokazac co nie co....
a Pashmina ....... cudna jest poprostu ..... nie mogę sie doczekać kwitnienia

Zakwitną Podlej tylko Magiczną Siłą dla Róż Trzymam kciuki za rozpoczęcie budowy, potem będzie czas na ogród.
Joaska 11:14, 27 maj 2013

Juzia_G napisał(a)
O! I na tym się skupiajcie! Na budowie!
Popieram

Już się jej nie mogę doczekać ... tzn budowy
mam nadzieję jednak, że ogród powstanie dość szybko
w końcu po to dom budujemy żeby miec ogród
Joaska 11:15, 27 maj 2013

beta napisał(a)
hej Asiu...nie jest tak źle z Twoimi warzywkami jak pisłaś...no i super roslinki masz...w sensie, że dużo i róznorodne...pozdr

Beatko no szału nie ma , wszystko marne, ale mam nadzieję że jak słonczeko będzie to ruszy wszystko z kopyta
Joaska 11:17, 27 maj 2013

Marzena2007 napisał(a)

Zakwitną Podlej tylko Magiczną Siłą dla Róż Trzymam kciuki za rozpoczęcie budowy, potem będzie czas na ogród.

Marzenko chciałam w tym roku być Bio, ale chyba nie da rady i trzeba będzie zasilić ineczej niż tylko biohumusem.
Oj trzymaj te kciuki mocno, bo ja bym chciała jak najszybciej wystartować, ale ta biurokracja mnie dobija ....i tyle czasu marnuje...
Pozdrawiam
ka1sia 11:18, 27 maj 2013

Joaska napisał(a)

Beatko no szału nie ma , wszystko marne, ale mam nadzieję że jak słonczeko będzie to ruszy wszystko z kopyta

Asia, cierpliwości, zrobi się ciepło, to i szał będzie Do Alinki w lipcu się wybierasz?
Joaska 12:48, 27 maj 2013

Kasiu wybieram się na pewno do Danusi na święto róż, musimy się zdzwonić żeby się umówić,
a do Alinki to gdzie ???
Ja w Lipcu to sama nie wiem gdzie będę bo możeliwe że siostra moja będzie rodziła i będę chciała do niej pojechać do słonecznej Italy aale jak bym była na miejscu to czemu nie, ogrodowe spotkania jak najbardziej mi pasują w tym roku.