Ja też nie widziałam nic szczególnego w tej kapuście, a w tym roku dzięki ogrodowisku ją odkryłam, nawiasem mówiąc "ukradłam" jedną kępkę od babci bo stwierdziłam że 4 sztuki które mam to nie liczba ogrodowiskowa, więc z kępki zrobiłam 11 szt no i teraz można powiedzieć że jest ogrodowiskowo
do kolekcji to trochę brakuje ale staram się
ostatnio sąsiad się pytał czy szkółkę prowadzę bo chciał sobie kilka roślin do ogrodu kupić, jak mu powiedziałam że dla siebie zbieram i jeszcze mam mało to spojrzał na mnie jak na szaloną
Kasiu u mnie też budowa lada moment się zacznie więc sama wiesz każdy grosz wtedy będzie potrzebny na dom a nie "zielsko" więc ile uda mi się uzbierać do początku budowy tyle będę miała na początek ogrodu
Marzenko fajnie że wpadłaś
Sama wiesz ile ogrodowiskowo jest potrzeba roślin żeby mieć taki piękny ogród jak u Ciebie, tak że ta moja kolekcja to kropla w morzu potrzeb, ale staram się przynajmniej bylinowo będę mogła poszaleć od samego początku
Aż Ci zazdroszczę takiego spojrzenia w przyszłość. U mnie zero myślenia perspektywicznego i dlatego mam co mam.
Będę do ciebie zaglądać i pobierać nauki
Meble bomba, czekam na instruktaż robienia (chyba że przeoczyłam )
Sadzonki super, ale tych doniczek masz dużo!!! Ja też kupuję po jednej żurawce i dzielę.