Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podkrakowska wieś, foliak, kury i my :)

Podkrakowska wieś, foliak, kury i my :)

Dorii 22:54, 25 mar 2023

Ale bym zjadła, ślinotoku dostałam.
Agatorek 23:25, 25 mar 2023

daredevil napisał(a)
To ubiegłoroczne zdjęcie Laury

❤️
Agatorek 23:28, 25 mar 2023

daredevil napisał(a)

Potem pokazywałam chałupkę.

Na ogloszeniu na fb wylaczylam komentarze po 3 dniach wymiany zdan gdzie jakis jarek jarek lol udowadnial mi jak to dach bezokapowy jest brzydki I ze zaoszczedzilam 30tys nie robiac okapow. Sam zrobil okapy 1.5m (!), zdjec nie pokaze ale twierdzi ze jest bardzo jasno w domu. Generalnie stracilam pewnie z godzine zycia przegadujac sie z jakims gosciem bez sensu. To ze robie jak w projekcie go nie przekonuje. Bo kobieta nadaje sie do garow a nie do budowania. Serio taki byl ostatni komentarz jareczka. Tylko sie wkurzylam bez sensu...

Wkurzam sie sama na siebie ze mnie podobne rzeczy dotykają w ogole...

A odezwał się tylko w tym celu, a nie w celu ewentualnego kupna?
Niektórzy naprawdę mają coś z deklem.
kami 06:43, 26 mar 2023

co to za odmiana pomidora ze zdjecia?
Jest jakiś jeden pomidor co Ci się wyróżniał, był duży i bez chorób?
Ja sobie posiałam honey moon teraz ale nie wszystkie ziarnka zeszłe eh wiec jeszcze coś posieje, może urośnie do maja
daredevil 07:27, 26 mar 2023

Tez mi nie wszystkie nasiona wzeszły. Najwyzej dokupie.

Anna Russian z pomidorów byl mega, moze jeszcze znajdę gdzies nasiona do kupna. Ten co za jeden nie pamietam, ale sprawdze.

Komentarze od gostka ktory absolutnie nie obejrzal I nie zamierzal kupic, tylko udowadnial wyzszosc okapu nad brakiem okapu. Tak miliony ludzi w blokach maja 1.5m okapu nad kazdym oknem bo one sa takie potrzebne no nic.
W poniedzialek kolejni chetni przyjada. Mysle ze jak sie swiat zazieleni to sie chalupka sprzeda. Kupilam nasiona trawy zeby wysiac jak działka bedzie wyrownana.

Nowy dzien! Cos porobie moze dzis
Martka 08:42, 26 mar 2023

Karola, mądrych to w gadce wielu Okap ma zalety, brak okapu też je ma, każdy robi jak lubi. Lubię proste bryły i teraz tak bym budowała, maks uproszczeń i minimum ekip, kosztów i materiałów, co w dzisiejszych czasach ma znaczenie.
Pięknie nieregularny ten pomidor
Pozdrawiam!
Anda 08:46, 26 mar 2023

Karola, nie przejmuj się tym gostkiem. Nie ma sensu zwracać na takich uwagi. Jak mucha uprzykrzona.
Pomidorek mniam. Ja w tym roku mam nowe odmiany i jestem ich bardzo ciekawa.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
daredevil 09:23, 26 mar 2023

Tez nie moge sie doczekac sezonu. Niech juz bedzie cieplo I wiecej slonca.

Ja lubie proste formy, wszedzie. Prostota sie obroni na lata do przodu. Lubie jasne wnetrza, duze okna od południa, przestrzen I swiatlo.

Pozdrawiam!
abiko 09:49, 26 mar 2023

daredevil napisał(a)

(...) Bo kobieta nadaje sie do garow a nie do budowania. Serio taki byl ostatni komentarz jareczka. Tylko sie wkurzylam bez sensu...

Hehehehe i jeszcze do pieczenia, rodzenia dzieci i dawania w szyje przed 25
No Co Ty.. Karola, Za twarda babka jesteś żeby się przejmować kimś takim jak jarek jarek zbieg okoliczności czy co
daredevil 10:26, 26 mar 2023

Wiesz komentuje mi taki nie wiem po co, jeszcze żeby to coś wnosiło. Ludzie pytaja o szczegóły, rozwiązania, odległości do szkoły, sklepu, przystanku itp. Jakby co niech piszą bezpośrednio zamiast w komentarzach, przynajmniej mi jareczki nie będą podnosić ciśnienia. Jeszcze żebym jako baba cos wymyslila czy zmienila w projekcie. Kupiłam gotowca, zrobionego przez faceta projektanta, zatrudnilam fachowcow. Co tu płeć ma do rzeczy w ogóle?

No nic.

Słońce, zimny wiatr, idę oprozniac skrzynie w tunelu, posprzatac tamze, wsypac nowej ziemi na wierzch, 2-3 tygodnie I sadzimy pomidory