Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo różanecznikowy

Ogród hortensjowo różanecznikowy

Monika83 12:28, 14 mar 2025

Monika83 12:49, 14 mar 2025

Zeszłoroczny zakup wiosenny jako malutka sadzonka Double Ellen Green Spotted.
MartaCho 13:04, 14 mar 2025

Prze- cudne te krokusy w śniegu! Jak ich dużo masz! Wspaniała łączka!

U nas zimniej, deszcz tak pada-nie pada, może czeka, aż z pracy wyjdę i się trochę bardziej postara! Zachęcam, bo woda z nieba by się przydała.
DariaB 13:13, 14 mar 2025

U Ciebie przedwiośnie na pewno nie jest nudne u mnie krokusiki tylko jedne kwitną dopiero, posadziłam jesienią trochę cebul, powoli wychodzą z ziemi. Cebulice też sadziłam, prawie o niej zapomniałam, coś czuję, że mogę mieć niespodzianki.
Kociak powinien trochę zmądrzeć i wydorośleć, na pewno trzeba się z nim bawić, żeby spożytkował nadmiar energii.
Basieksp 20:49, 14 mar 2025

Ooo, u Ciebie też śnieg. Chociaż, z tymi kolorowymi kwiatkami nawet fajnie wygląda
Ichigo 10:43, 15 mar 2025

U mnie dzisiaj pada śnieg. Niby wiadomo, że w marcu jak w garncu, ale przyznaję, że to ochłodzenie trochę pokrzyżuje mi ogrodnicze plany na przyszły tydzień.

Choć iryski i krokusy w śniegu wyglądają cudownie.
Margo2 21:41, 17 mar 2025

To u mnie śniegu nie było. To znaczy spadł w nocy, ale do rana stopniał.
Co do wychodzącego kota, to mój od samego początku chciał wychodzić. Jak wychodziłam na działkę to siedziała pod drzwiami i miauczał , a jeszcze gorzej było jak siedzieliśmy na tarasie. Za to jest bardzo kochany, bo jak śpimy nie budzi nas. Wstaje dopiero jak my wstajemy.
Ichigo 13:10, 18 mar 2025

Moje koty są niewychodzące, ale mieszkam w mieście, więc to co innego. Choć i tu widzę wałęsające się koty z obrożami, które ewidentnie mają właścicieli. Ci to mają chyba nerwy ze stali. Ale nie ma reguły. Jedną z moich kotek wzięłam od znajomej ze wsi. Ponoć prawie całe jej rodzeństwo skończyło już pod kołami samochodów... Grunt, żeby nie mieszkać przy ruchliwej drodze, jednak zawsze pozostaje jakieś ryzyko.
Alija 15:48, 18 mar 2025

Monika, przepiękne krokusy, iryski, o ciemiernikach nawet nie wspominam, bo to już cała kolekcja.
Piękna wiosna u Ciebie.
Monika83 07:13, 22 mar 2025

MartaCho napisał(a)
Prze- cudne te krokusy w śniegu! Jak ich dużo masz! Wspaniała łączka!

U nas zimniej, deszcz tak pada-nie pada, może czeka, aż z pracy wyjdę i się trochę bardziej postara! Zachęcam, bo woda z nieba by się przydała.
Marta krokusy dziękują przez 10lat nieźle się namnożyły,a kupowałam po 5-10szt cebulek w różnych odmianach