Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo różanecznikowy

Ogród hortensjowo różanecznikowy

Alija 20:18, 22 lut 2026

Bazyl po fryzjerze wygląda, jak maskotka, śliczna maskotka, ale i tak zdjęcie w umywalce jest najlepsze.
Narcyzki zrobiły Ci już wiosnę.
MartaCho 22:17, 22 lut 2026

Bazyl jest cudny po prostu! Uwielbiam tę jego powagę na pyszczku straszna pociecha z niego!
Sonka 07:55, 23 lut 2026

Monika, dzięki za wszystkie wskazówki, będę działać. Bergenia jest śliczna, ale ja się jej pozbyłam, bo strasznie lubią ją opuchlaki i ciągle w niej siedziały. Bazyl boski jest.
Monika83 10:59, 24 lut 2026

mirkaka napisał(a)
Ale rozkoszny ten kociak, no moje jeszcze nigdy nie wlazły do umywalki na drzemeczkę
Fajne te narcyzki, takie mocne, nic nie wyciągnięte
Mirka to jest jego ulubiona miejscówka do spania a narcyzki teraz zaczynają trochę być wyciągnięte odkąd wystawiam je na zewnątrz ale i tak później trafią do gruntu po przekwitnieniu..
Monika83 11:05, 24 lut 2026

Alija napisał(a)
Bazyl po fryzjerze wygląda, jak maskotka, śliczna maskotka, ale i tak zdjęcie w umywalce jest najlepsze.
Narcyzki zrobiły Ci już wiosnę.
Alicja masz racje wygląda jak maskotka ale taka ,,łobuzowa maskotka,,z niego a narcyzy w donicy to był dobry pomysł bo już kwitną,na jesieni może tak zrobię z tulipanami z odmian wczesnych..
Monika83 11:08, 24 lut 2026

MartaCho napisał(a)
Bazyl jest cudny po prostu! Uwielbiam tę jego powagę na pyszczku straszna pociecha z niego!
Marta ta powaga na jego pyszczku to chyba tak mają te koty rasy szkockiej bo Kolin też miał,

A pociechą jest oj bardzo
Monika83 11:13, 24 lut 2026

Sonka napisał(a)
Monika, dzięki za wszystkie wskazówki, będę działać. Bergenia jest śliczna, ale ja się jej pozbyłam, bo strasznie lubią ją opuchlaki i ciągle w niej siedziały. Bazyl boski jest.
Krysia nie ma za co o tym to słyszałam że opurchlaki lubią bergęnie ale i tak jest umnie w rabatach.. Boski ale i jaki rozrabiaka z Bazyla
Monika83 11:16, 24 lut 2026

Śnieg topnieje w szybkim tempie i pokazuje pierwsze oznaki wiosny foty z dziś

Narsilia 19:01, 24 lut 2026

Ojej widać wiosne super , muszę kupić przebiśniegi go ogrodu to takie słodkie maluchy , pamiętam jaki dziecko wypatrywałam ich zawsze na takiej dziewiczej łace i wujków niedaleko domu
Eupraksja 08:42, 25 lut 2026

Monika83 napisał(a)
Śnieg topnieje w szybkim tempie i pokazuje pierwsze oznaki wiosny foty z dziś

Masz już naprawdę kwiaty! Ach, jak wyczekuję tego czasu! Przebiśniegi posadziłam między innymi właśnie za ten ich wczesny start, ale nie czują się tu dobrze, w pierwszym roku po przesadzeniu (ze starego ogrodu) kwitły ładnie, w kolejnych dwóch prawie nie miały kwiatów Chyba im za sucho...

A myślałam, że w leśnym otoczeniu będzie im lepiej niż w słonecznym ogrodzie o gliniastej ziemi