Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Pszczelarnia 08:35, 26 sie 2011

Syla, będzie OK. Taki wiaterek z liśćmi na podjeździe to nie wiaterek. Nie martw się. Ja też tak mam (tyle, że u mnie goście prawie non stop, zwłaszcza w łykendy) i myślę sobie, że umęczona i udręczona gospodyni to nieprzyjemny widok . Porzucam wtedy myśl o pracy w ogrodzie. Bo się nie da.
popcorn 08:38, 26 sie 2011

Powodzenia!
Dzisiaj nowy dzien, do tego piatek - wiec z definicji baaardzo dobry
pozdrawiam!
Karolina
Asik 08:40, 26 sie 2011

Syla, uśmiechnij się, już świeci słoneczko! Biorę z Ciebie przykład, więc głowa do góry!
Neska 08:44, 26 sie 2011

Sylwia tylko się nie stresuj. Tak pięknie u Ciebie.
kasiekp 10:02, 26 sie 2011

Kurcze ale dziwnie - ja jak mam ciężki dzień włączam kompa lookam co tam Sylwia zrobiła i od razu mam lepsze samopoczucie Raz jest lepiej a raz gorzej -po burzy musi wyjść słońce - tylko nam się tu nie poddawaj i głowa do góry!
Syla 21:44, 27 sie 2011

Nigdy w życiu !!! się nie poddam. Jest już dobrze ...... choć wolę jak jest idealnie.
Dziękuję Kochani za wsparcie i cieszę się ogromnie , że ja również jestem czasami lekarstwem na całe zło dla innych.
Trochę prac posunęło się na przód ..... opaska ze żwirku zasypana .... świerki posadzone ..... przed nimi różaneczniki również ....... Wykopane jest również miejsce pod nasadzenia z wrzośców , wystarczy dosypać ziemi i posadzić roślinki.
Rodzinka przyjezdna nakarmiona .... dzieciaki szaleją .... michy uśmiechnięte ..... jest dobrze !!!

Buziaki ogromne dla grupy wsparcia
Sebek 21:47, 27 sie 2011

TY to masz motorek nie powiem gdzie
Goście, obiadki, zajmowanie się dziećmi i jeszcze masz czas na ogród - powtarzam się, ale jesteś moim Guru
an_tre 21:53, 27 sie 2011

Syla napisał(a)
Nigdy w życiu !!! się nie poddam. Jest już dobrze ...... choć wolę jak jest idealnie.
Dziękuję Kochani za wsparcie i cieszę się ogromnie , że ja również jestem czasami lekarstwem na całe zło dla innych.
Trochę prac posunęło się na przód ..... opaska ze żwirku zasypana .... świerki posadzone ..... przed nimi różaneczniki również ....... Wykopane jest również miejsce pod nasadzenia z wrzośców , wystarczy dosypać ziemi i posadzić roślinki.
Rodzinka przyjezdna nakarmiona .... dzieciaki szaleją .... michy uśmiechnięte ..... jest dobrze !!!

Buziaki ogromne dla grupy wsparcia

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Syla 21:54, 27 sie 2011

Sebek napisał(a)
TY to masz motorek nie powiem gdzie
Goście, obiadki, zajmowanie się dziećmi i jeszcze masz czas na ogród - powtarzam się, ale jesteś moim Guru

Bez przesady Seba ..... jak mam mętlik w głowie z nadmiaru ilości rzecz do zrobienia , to robię listę i jakoś wówczas tego mniej wychodzi dla mnie Dzielę obowiązki na innych również , choć tego nie lubię robić.

Dzieciaki dużo nie potrzebują ..... trampolina , basen i plac zabaw no i obowiązkowo strażnik bezpieczeństwa za którego robił mój szwagier ..... dobrze mu idzie

Do ogrodu przybył pomocnik i dużo zrobił ..... odrywając się od kulinariów poprawiałam i patrzyłam na rączki .... przyzwyczaił się do tego i mu nie przeszkadzało.

Dzisiaj obowiązkowo dolałam rośliny na koniec dnia bo bidule miały ogromnie sucho.

Jutro pokażę fotki
Syla 21:57, 27 sie 2011

Aaaaaa mogę zdradzić przepis na sernik na zimno ..... szybko się robi a smakuje jak lody waniliowe i jest oczywiście robiony bez używania gotowych produktów poza herbatnikami Posłużył jako torcik na 6-te urodziny Kuby