Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Sebek 22:27, 27 sie 2011

Syla napisał(a)

TY to masz motorek nie powiem gdzie
Goście, obiadki, zajmowanie się dziećmi i jeszcze masz czas na ogród - powtarzam się, ale jesteś moim Guru

Bez przesady Seba ..... jak mam mętlik w głowie z nadmiaru ilości rzecz do zrobienia , to robię listę i jakoś wówczas tego mniej wychodzi dla mnie Dzielę obowiązki na innych również , choć tego nie lubię robić.

Dzieciaki dużo nie potrzebują ..... trampolina , basen i plac zabaw no i obowiązkowo strażnik bezpieczeństwa za którego robił mój szwagier ..... dobrze mu idzie

Do ogrodu przybył pomocnik i dużo zrobił ..... odrywając się od kulinariów poprawiałam i patrzyłam na rączki .... przyzwyczaił się do tego i mu nie przeszkadzało.

Dzisiaj obowiązkowo dolałam rośliny na koniec dnia bo bidule miały ogromnie sucho.

Jutro pokażę fotki

Oj tak - rośliny całkiem wysusza to słońce, ale mam nadzieję, że jednak przyjdzie tej nocy burza i wszystko mi podleje. Dziś także trawę nawoziłem - jeden całkiem dostał czerwonej nitkowatości, a do tego skosiłem je dziś niżej - i jest żółto.....

A ja jutro mam gości - nie chce mi się
anula_wn 08:10, 28 sie 2011

Sylwia, ja tam kalorii nie liczę (fitnes i basen) więc dzięki wielkie za przepis nie lubię serników na zimno (z żelatyną) a ten brzmi fantastycznie, jak mój lodowiec albo legumina - czyli pyyyychotka !

co do prac ogrodowych to gnasz! fajnie, że masz projekt i czas - dużo łatwiej się działa ogród nabiera , ba , jest już b.ładny ! gratulacje , Jesteś pracowitą dziewczynką

ps.
proszę nie narzekać na spiekotę i duchotę, bo ja mam już dość deszczu i chcę aby było gorąco !
tyna 08:14, 28 sie 2011

dobry początek to połowa roboty

Sylwia, żaluję, że jestem na diecie.....wyobraziłam sobie jak musi smakować ten sernik.....
nika 08:38, 28 sie 2011

A ja na pewno przepis wypróbuję, bo kalorie mi nie straszne

I cieszę się, że czarne chmury już zniknęły
Syla 09:06, 28 sie 2011

Już nie narzekam na spiekotę i duchotę ponieważ błyskawiczny front w nocy przyniósł niezły bałagan w ogrodzie i duuuużo deszczu . Super bo od poniedziałku wielkie plewienie a nie dało się niczego w ziemię wbić .... beton...
Idę pozbierać zabawki basenowe bo się rozsiały po ogrodzie podczas intensywnego wiatru . Pozdrawiam i życzę smacznego robiącym sernik ..... mi jeszcze został ale to dopiero po śniadaniu do kawusi obowiązkowo ..... Bez słodyczy nie da się żyć
Syla 09:09, 28 sie 2011

Aniu .... ja obowiązkowo fitnes i basen + salsa jak kończą się prace ogrodowe
Sebek 10:13, 28 sie 2011

U mnie także była burza, w sumie zimno się zrobiło
Gardenarium 11:12, 28 sie 2011

Zimno u mnie też po wczorajszej upalnej nocy.

Instagram Ogrodowiska
Joanka 21:05, 28 sie 2011

Syla napisał(a)
Aniu .... ja obowiązkowo fitnes i basen + salsa jak kończą się prace ogrodowe

Polecam zumbę
Joanka 21:13, 28 sie 2011

Teraz po kolei.

Dzięki za przepis na sernik. Na pewno w przyszły weekend wypróbuję.
Po drugie proszę o nowe zdjęcia, bo już się stęskniłam za efektami Twojej pracy twórczej