Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Syla 21:30, 24 sie 2011

Dzięki Asiu .... Już go cmokłam nawet z tymi pozdrowieńkami

Seba - nie wiem
an_tre 22:32, 24 sie 2011

Witaj Syla i w twoim pięknym i codziennie pieszczonym ogrodzie nadrobiłam zaleglości podziwiam ogrom pracy jaki włożyłaś i coraz widoczniejsze efekty twoich działań Sylwia jesteś wielka
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
kasiekp 11:13, 25 sie 2011

Sylwuś - mam pytanko - jak gęsto sadziłaś tuje? to będzie taki gesty szpaler czy raczej nie? Mam tez pytanie czy kupowałaś do nich specjalna ziemie - jeśli tak to jaka i gdzie (tez mieszkam w Krakowie) tylko z drugiej strony
Syla 11:17, 25 sie 2011

kasiekp napisał(a)
Sylwuś - mam pytanko - jak gęsto sadziłaś tuje? to będzie taki gesty szpaler czy raczej nie? Mam tez pytanie czy kupowałaś do nich specjalna ziemie - jeśli tak to jaka i gdzie (tez mieszkam w Krakowie) tylko z drugiej strony

Fajnie sąsiadeczko Swoje Thuje sadziłam co 60cm. Będą prowadzone w formie żywopłotu z racji sąsiedztwa. Dawałam ziemię do iglaków - specjalnie przygotowaną (nie mylić z torfem )
shrekol 13:01, 25 sie 2011

Sylwia parę dni mnie nie było a u Ciebie kolejne nasadzenia poletko lawendowe super wygląda Podziwiam Twój zapał !!!!! i dopinguję dalej
popcorn 15:13, 25 sie 2011

Fooooooootki!!! na pewno cos nowego zrobilas?? nie moge sie doczekac
pozdrawiam!
Matka 15:15, 25 sie 2011

Sylwia, załóż gdzieś album ze zdjęciami z Twojego ogródka!
Syla 16:26, 25 sie 2011

Nic dzisiaj specjalnego nie robiłam, poza zwiezieniem ziemi pod sadzenie wrzośców i nie tylko /30worów/. Spodziewam się gości od jutra do niedzieli. Nie wiem w co ręce włożyć. Wczoraj wyczyściłam przedogródek wraz z miejscem do parkowania z liści oraz chwastów. Dzisiaj przyszedł podmuch silnego wiatru , zrobiło się ciemno , naśmieciło liści i nawet kropla deszczu nie spadła. Dalej to samo , brudno ... wszędzie liście.
Dobrze , że chwasty nie urosły przez noc .... ach jaka jestem zła ??? Jeszcze zakupy na kulinaria , padam dzisiaj naprawdę . Za dużo tego wszystkiego i chyba nic nie zrobię ......... Dzisiaj jest mi źle , źle, źle /pewnie dlatego , że w nocy nie mogłam spać a od 4 rano jestem na nogach/

Wybaczcie ..... dziś to nie ja .....

Bogusiu ..... to co prowadzę na tym forum jest wystarczające .... Sama oglądając wątek od początku , stwierdzam niewątpliwie , że dużo już za mną ....

Martek 16:32, 25 sie 2011

Każdy miewa takie dni i to jesteśmy "My" nie" oni ,ono ,one ..."Mamy do tego prawo jak nam nawiewa kiedy posprzątamy i nie wiemy w co ręce włożyć ...
Joanka 16:39, 25 sie 2011

Tak jest!
U mnie dziś też "słońce nie wzeszło"