Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Sebek 15:12, 29 sie 2011

No super wygląda ta rabatka w cunnighamkami
Chyba niekoniecznie poszłaś według projektu w tego co zaglądam na projekt, ale te rh tu pasują

a będzie tam coś jeszcze przed nimi?

A zerkając na projekt - będziesz łączyć tą rabatę z (jak na razie) Twoją hałdą - czy nie?
Syla 15:24, 29 sie 2011

Sebek napisał(a)
No super wygląda ta rabatka w cunnighamkami
Chyba niekoniecznie poszłaś według projektu w tego co zaglądam na projekt, ale te rh tu pasują

a będzie tam coś jeszcze przed nimi?

A zerkając na projekt - będziesz łączyć tą rabatę z (jak na razie) Twoją hałdą - czy nie?

Nie nie będę łączyć wg projektu miały być na długości posadzonych świerków derenie elegantissima ale są świerki.
A przed rh również będą nasadzenia ale póki co zostawiam miejsce na przejazd bobkata .... będzie sprzątane śmieciowisko....
Sebek 15:27, 29 sie 2011

A kiedy zaczynają robotę - bo mieli w zeszłym tygodniu
Oj, boję się o Twój ogród i o ten piękny trawnik....
Syla 16:14, 29 sie 2011

Nie wiem jeszcze konkretnie .... a z trawnikiem będzie ok .... W przyszłym roku będzie dewastacja więc się nie przejmuję bo będę krócej żyła Robimy od wiosny nawadnianie automatyczne wraz z oświetleniem dodatkowym .... chyba
Syla 16:23, 29 sie 2011

popcarol napisał(a)
Super wygladaja te swierki z rh z przodu I opaska niczego sobie!
Pozdrawiam,
Karolina

Dzięki Karola ..... na razie tak jest ..... ale czy tak zostanie ???? tego jeszcze nie wiem
Joanka 17:46, 29 sie 2011

Też mnie się bardzo podoba połączenie świrków z rh

Widoczki jak zwykle perfekcyjne....
Sebek 20:06, 29 sie 2011

Syla napisał(a)
Nie wiem jeszcze konkretnie .... a z trawnikiem będzie ok .... W przyszłym roku będzie dewastacja więc się nie przejmuję bo będę krócej żyła Robimy od wiosny nawadnianie automatyczne wraz z oświetleniem dodatkowym .... chyba

Znając Twoją cierpliwość pewnie położysz z rolki

Możliwe, że i u mnie będzie robione

jambosana 22:10, 29 sie 2011

Przeczytałam cały watek, oj złodziej czasu, wciąga jak najlepsza literatura, jest napięcie i jest smutno i wesoło, a przede wszystkim pięknie coraz piękniej !!
Życzę dalszych sukcesów na polu ogrodniczym !
A i dzięki temu wątkowi dowiedziałam się, co sobie dziś rano w Castoramie za roślinkę do salonu kupiłam, urzeczona jej pięknym bordowym kolorem- idealnie pasowała mi do moich donic i koncepcji. To kordelina australijska chyba red star - niezabardzo w rozgardiaszu hipermarketowym opisana. Zaniepokoiło mnie tylko, że zimą lepiej ją trzymać w chłodnym miejscu - garaż mam za mały, a była zakupiona wyłącznie do salonu. A najwyżej potraktuję ją jak jednoroczną...
Pozdrawiam serdecznie
Sebek 22:12, 29 sie 2011

Kordyliny także są dobre do domu, ja swoją też dam na zimę do pokoju

Teraz zobaczyłem, moja odpowiedź jest 3333- cią
Joanka 22:53, 29 sie 2011

jambosana napisał(a)
Przeczytałam cały watek, oj złodziej czasu, wciąga jak najlepsza literatura, jest napięcie i jest smutno i wesoło, a przede wszystkim pięknie coraz piękniej !!
Życzę dalszych sukcesów na polu ogrodniczym !
A i dzięki temu wątkowi dowiedziałam się, co sobie dziś rano w Castoramie za roślinkę do salonu kupiłam, urzeczona jej pięknym bordowym kolorem- idealnie pasowała mi do moich donic i koncepcji. To kordelina australijska chyba red star - niezabardzo w rozgardiaszu hipermarketowym opisana. Zaniepokoiło mnie tylko, że zimą lepiej ją trzymać w chłodnym miejscu - garaż mam za mały, a była zakupiona wyłącznie do salonu. A najwyżej potraktuję ją jak jednoroczną...
Pozdrawiam serdecznie

Jutro pędzę do Castoramy, może jeszcze dostanę roślinkę mich marzeń