Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

anna_lastowska 13:16, 31 sie 2011

Sylwuś - zdjęcie z porozrzucanymi doniczkami jest super!
Coś w rodzaju " Ogrodnik przyłapany w czasie pracy", bez ogrodnika
kaisog1 14:23, 31 sie 2011

Ja z tą kobitą nie mogę.... nie zdąrzam normalnie.... ogrodowe rewolucje, zakupy i pomalowane paznokcie! Te pomalowane paznokcie to chyba będzie Twój znak rozpoznawczy Sylwia
Co do ogrodu to tylko jedno napiszę... jest boski. Bardzooooo spodobał mi sie mini sekatorek Mam podobny w Kubusiowie (w sensie miałam, bo ktos go wziął i nie odłożył na miejsce...)
Gabriela 15:37, 31 sie 2011

Syla napisał(a)

Nie wiem dlaczego jeszcze nie zaglądałam do tak wytrawnej i "starej" ogrodowiczanki, obejrzałam trochę i jestem pod wrażeniem urody ogrodu i wykonanej pracy. W dodatku jesteśmy w realu gdzieś niedaleko siebie, pozdrawiam.
Syla 15:47, 31 sie 2011

Nie wiem dlaczego jeszcze nie zaglądałam do tak wytrawnej i "starej" ogrodowiczanki, obejrzałam trochę i jestem pod wrażeniem urody ogrodu i wykonanej pracy. W dodatku jesteśmy w realu gdzieś niedaleko siebie, pozdrawiam.

Witaj Gabrielo ..... świat jest mały !!!
Syla 15:49, 31 sie 2011

anna_lastowska napisał(a)
Sylwuś - zdjęcie z porozrzucanymi doniczkami jest super!
Coś w rodzaju " Ogrodnik przyłapany w czasie pracy", bez ogrodnika

Aniu donice nadal w takim samym rozrzucie a nawet większym ..... zabawa małego na 102 dlatego nie sprzątam .
alinak 15:50, 31 sie 2011

Komunikuję że na ym boschu pracuję lata bez wymiany akumulatora. Kanty trawy sylwia z wysięgnikiem przycina się beznadziejnie , za to bez niego super , bo trawkę zbierasz na bierząco i nie miesza się z korą. .bukszpany i thuje przycinam o lat, ale w tym roku dawałam do ostrzenia , bo już strzępił mi gałązki, świetny też do wiosennego koszenia wrzosów a potem wrzośców, . Wykorzystaj też do przycinania kwiatostanów traw
Syla 15:54, 31 sie 2011

Pszczelarnia napisał(a)

Pochwalę się jeszcze prezentem od M ..... Dostanę jeszcze wysięg do tego sprzętu żeby się nie schylać przy docinaniu trawy w kancikach .....

Będę sobie nim formowała na wiosnę żywopłociki

Czy tym można ciąć żywopłot liściasty i przycinać trawę na kantach? Ile w praktyce wytrzymuje akumulator (baterie?) Sprawdził ktoś? To naprawdę strzyże trawę?

Sylwia, jesteś burza! Ogród jak spod igły! Jaką masz odmianę RH? Te szare mnie interesują, piękne.

Ewuś .... sprzęt działa na akumulator, nie na baterie , więc podłączasz do sieci i tyle. Ile wytrzymuje , jeszcze nie wiem. Nożyce ujęte na zdjęciu najwyżej służą do przycinania trawy a reszta do formowania roślin....
Syla 15:56, 31 sie 2011

kaisog1 napisał(a)
Ja z tą kobitą nie mogę.... nie zdąrzam normalnie.... ogrodowe rewolucje, zakupy i pomalowane paznokcie! Te pomalowane paznokcie to chyba będzie Twój znak rozpoznawczy Sylwia
Co do ogrodu to tylko jedno napiszę... jest boski. Bardzooooo spodobał mi sie mini sekatorek Mam podobny w Kubusiowie (w sensie miałam, bo ktos go wziął i nie odłożył na miejsce...)

Dasz ze mną radę , Gosiek , jak nie Ty to kto ??? Moim znakiem rozpoznawczym jest łopata .... gzieś już to napisałam A paznokcie niczemu i nikomu nie szkodzą .... to czemu nie ????
Ewa 15:58, 31 sie 2011

Syla 15:58, 31 sie 2011

alinak napisał(a)
Komunikuję że na ym boschu pracuję lata bez wymiany akumulatora. Kanty trawy sylwia z wysięgnikiem przycina się beznadziejnie , za to bez niego super , bo trawkę zbierasz na bierząco i nie miesza się z korą. .bukszpany i thuje przycinam o lat, ale w tym roku dawałam do ostrzenia , bo już strzępił mi gałązki, świetny też do wiosennego koszenia wrzosów a potem wrzośców, . Wykorzystaj też do przycinania kwiatostanów traw

Oczywiście Alinko ..... dostosuję się A patrzyłaś na to moje tornado ??? Masz coś podobnego ???