Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Sebek 20:25, 30 sty 2012

I tu nowy awatar - jak zobaczyłem w pierwszym momencie i się nie przyjrzałem to "gdzie ona na tej tratwie pływała?) Myślałem, że ten kamień to woda
Chyba muszę przystopować z tą szkołą - choć dziś sam się ocenami zdziwiłem
agniecha973 20:25, 30 sty 2012

A ja przeglądam od paru dni od początku Twój wątek i szkolę się w tworzeniu rabat, sadzeniu, no i rozmachu w kupowaniu roślin. Jeszcze raz WIELKI SZACUN za ubiegły sezon. Niesamowita ilość pracy!
kaisog1 20:59, 30 sty 2012

Syla napisał(a)
..... Rany ja już czuję to ciepełko

...taaaaa ja tyż czuję jak przytknę moją najbardziej fotogeniczną część ciała do kaloryfera
Syla 22:24, 30 sty 2012

kaisog1 napisał(a)

..... Rany ja już czuję to ciepełko

...taaaaa ja tyż czuję jak przytknę moją najbardziej fotogeniczną część ciała do kaloryfera

raz w tygodniu jestem z Kubą na zajęciach z takiej jednej tematyki i przesiaduję w kantorku oczywiście z książką ogrodniczą na kolanach i zamiast siedzieć na krześle , tak przyzwoitość by nakazywała , to siedziałam na kaloryferze , z wiadomych powodów
Syla 22:26, 30 sty 2012

Sebek napisał(a)
I tu nowy awatar - jak zobaczyłem w pierwszym momencie i się nie przyjrzałem to "gdzie ona na tej tratwie pływała?) Myślałem, że ten kamień to woda
Chyba muszę przystopować z tą szkołą - choć dziś sam się ocenami zdziwiłem

A wiesz , że jak popatrzyłam na to moje małe okienko miałam podobne skojarzenie
Syla 22:27, 30 sty 2012

Sylwia, Agnieszka - dzięki dziewczyny za odwiedzinki
alinak 22:40, 30 sty 2012

Sylwia ładnie odmieniona ..tak się na forum tłocznie zrobiło ,że już nie sledze wątków regularnie - nie da się . spędziłabym tu pól życia ...ale tobie słyszę potrzeba pilnie ruchu i powietrza , bo tu coś się o głupawce pisze , tu się grzejemy po grzejnikach .......saneczki , albo narty i na polko prosimy panią , a nie po kantorkach się chować . o sory nie na pole ...tylko na DWÓR .
monteverde 23:09, 30 sty 2012

Syla jak Sebek awatarkiem wiosnę czaruje, czaruj mała czaruj
Neska 23:14, 30 sty 2012

Hej Sylwia. Sebek miał dobre skojarzenie. Na pierwszy rzut okiem też myślałam, że Ty nad jakąś wodą siedzisz.
Syla 07:24, 31 sty 2012

Alinka - zajęcia z młodym rzecz święta , nie mogę odpuścić a do samodzielnego posługiwania autem to mu jeszcze hohohoho ..... A mnie ciągle zimno , na "dwór" nie wyściubiam nosa , bo by mi odpadł. Roślinki podpatruję z okna . Na narty muszę jeszcze chwilunię poczekać ale ferie tuż, tuż ..... Jak mi przyjdzie na takim mrozie jeździć no to ja dziękuję No tak to już jest , że w zimie zapadam w hibernację , żeby jeszcze przy okazji zrezygnować z czekolady

Ania - No czaruję , mam nadzieję ,że mrozy szybko odpuszczą .....

Kasia - bo w tym formacie tak to na pierwszy rzut oka wygląda