Witaj Jolu .... no tyle nas teraz Pewnie , że zdradzę tylko wolę pokazać na rysunku niźli pisać ..... Trochę to rysowanie się przedłuża w czasie Coś już nabazgroliłam ale chciałabym, aby to było dopracowane. Koncepcja główna - zgodnie z projektem w założeniach roślinnych, a ja muszę trochę pokombinować z liniami i kształtami bo mi trochę oszklonego miejsca dojdzie a tym już zajmuje się Pani Architekt Miło , że do mnie zaglądnęłaś
Czekam na efekty realistyczne,co tam rysunki,tylko czas zajmują......Trzymam kciuki!
No tak Haniu , od wiosny ręce będą zajęte , wiadomo czym Tym czasem wypełniam wolne chwile planowaniem na papierze lub w wersji elektroniczniej ..... nie wiem, lubię to ? ...... Aaaa te efekty !!! no mam nadzieję , że coś w tej kwestii ruszy wreszcie od wiosny wszystko w rękach M ..... ja tylko karteczki podsyłam
Tak, Gabrysiu ogród zimowy z tarasu letniego , ale narodził się jeszcze jeden pomysł w ramach potrzeb niezbędnych .... będzie dodatkowe oszklone pomieszczenie połączone z ogrodem zimowym..... Nie umiem tłumaczyć, dlatego jak to rozrysuję będzie czytelniejsze w odbiorze .....