Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

an_tre 15:57, 15 cze 2012

Sylwia czy już na tym etapie czujesz, że to już to dla odwiedzających jest to cudowny i piękny ogród, i trzeba wziąć pod uwagę, że jego narodziny śledzimy od samego początku
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Milka 16:14, 15 cze 2012

Sylwia, pięknie i ten ład!
napisz proszę co to za odmiana żurawki, bo taka wysoka
Mala_Mi 17:29, 15 cze 2012

Ircia nie katuj mnie tymi widokami...bo tarcę humor na resztę dnia..... już udaję, że nie widziałam....i u mnie też tak pięknie.... a tu wskakuję zerknać co u Sylwii, a ty znów mi ten widok na plan pierwszy...... ślicznie.... ślicznie, bardzo ślicznie.....
Milka 17:31, 15 cze 2012

U ciebie Aniu też pięknie, ale w innym stylu
te żurawki mnie zainteresowały, bo takie wysokie i chciałam je posadzić za kulami z bukszpanu
agam 20:10, 15 cze 2012

irena_milek napisał(a)

Sylwia, pięknie i ten ład!
napisz proszę co to za odmiana żurawki, bo taka wysoka

irena_milek to "Marmalade", o ile dobrze pamiętam
Syla 22:48, 15 cze 2012

Tak , ta odmiana powyżej to Marmalade
Syla 22:59, 15 cze 2012

an_tre napisał(a)
Sylwia czy już na tym etapie czujesz, że to już to dla odwiedzających jest to cudowny i piękny ogród, i trzeba wziąć pod uwagę, że jego narodziny śledzimy od samego początku

Aniu , na tym etapie jestem gotowa powiedzieć że podoba mi się to co pokazuję na zdjęciach ......I aby tylko wszystko rosło , bo ziemia była ubita i wbić łopatę miejscami graniczyło z moimi fizycznymi możliwościami , ale się udało ...... Jak się patrzę na tę górę śmieciowiska to niedowiary ile taczek ziemi z gruzem przewiozłam .... No tak teraz to czuję w kościach Jednak warto było !!! jestem zadowolona ........ Dzisiaj rozmawiałam z panem odnośnie wywózki śmieciowiska ..... czekamy aż się trochę ziemia przesuszy po ulewnych kilkudniowych deszczach i ruszamy do boju również z wylewkami pod altanę
Syla 23:01, 15 cze 2012

Neska napisał(a)
Sylwia Twój ogród powala. Ja też po obejrzeniu Twoich zdjęć maleję jak Gosia. Pięknie masz. Buziaki. Szkoda, że nie spotkałyśmy się u Danusi.

Kasieńko , co się odwlecze to nie uciecze buziol ogromny
Syla 23:04, 15 cze 2012

semi72 napisał(a)
Syla witaj.... Nie dobrnęłam jeszcze do końca Twojego wątku , ojej dużo tego!Ogród przepiękny, bajeczny! Ale się musiałaś napracować, godne podziwu ! Skąd u Ciebie tyle sił? Jednak efekt PIORUNUJĄCY

Witaj Iwonko w moim ogrodzie ..... jeszcze trochę pracy zostało ale dużo już za mną i to mnie cieszy ogromnie ufff ...... eneria to po mojej babci , ma 80 lat i jeszcze meble w mieszkaniu przestawia Dzięki za odwiedziny....pozdrawiam
Syla 23:04, 15 cze 2012

anna_studio napisał(a)

O ja cie!! katalogowo!! Sywia masz pięknie!!

I nie wypada chodzić ale fruwać coby niczego nie zniszczyć, nie nadepnąć buziole

Aniu bez przesady , widać tu i ówdzie zdepczany trawnik

....też podziwiam

Dzięki pozdrawiam Aniu