Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród 2

Anna i Ogród 2

LIDKA 15:26, 20 wrz 2026

Ania nie widać żeby ogrodowi brakowało opieki. Bujnie i dorodnie .
Ładna ta kulkowa lampa .

Wzięłam z Ciebie przykład w pewnej sprawie i za kilka dni będę mogła się pochwalić. ❤️❤️❤️

Te lamele bardzo ładnie . Jaka ich nazwa konkretnie albo jak masz link to poproszę . Pokażę synowi bo kupił domek do wykończenia .
Patrycja_KG_Lu 20:20, 20 wrz 2026

Bardzo nowocześnie teraz wygląda garaż Ania.
Patrycja. Tworzę ogród bylinowo-trawiasty Nowoczesny, długi, wąski, różowo-biały (okolice Lublina), a także mam Pomidorowy Zawrót Głowy. Skrócona historia ogrodu i każdej z rabat w formie zdjęciowej w wizytówce.
Makao 20:35, 20 wrz 2026

LIDKA napisał(a)
Ania nie widać żeby ogrodowi brakowało opieki. Bujnie i dorodnie .
Ładna ta kulkowa lampa .

Wzięłam z Ciebie przykład w pewnej sprawie i za kilka dni będę mogła się pochwalić. ❤️❤️❤️

Te lamele bardzo ładnie . Jaka ich nazwa konkretnie albo jak masz link to poproszę . Pokażę synowi bo kupił domek do wykończenia .

Nie widać zaniedbania bo rośliny się rozrosły. Tam gdzie są braki i luki to rosną chwasty. Nie widać ich bo niedawno robiłam szybki porządek wyrywając te wielkie a te mniejsze znikły w gąszczu.
Nie mam pojęcia skąd te lamele bo to mężaty z synem załatwiali i ktoś im przywoził.

Ciekawa jestem czym Cię zainspirowałam
Makao 20:37, 20 wrz 2026

Patrycja_KG_Lu napisał(a)
Bardzo nowocześnie teraz wygląda garaż Ania.

Mąż jak je mocował to wszyscy sąsiedzi przychodzili i pytali co my znowu wymyśliliśmy. Mi bardzo te lampy pasują, są podłączone pod czujkę ruchu.
ajka 20:19, 21 wrz 2026

No to garaż teraz full wypas.