Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nasz mały raj na ziemi :)

Nasz mały raj na ziemi :)

siaaska 20:03, 11 sty 2012

Kształt rabaty to rzeczywiście taka łezka. Jest lekko uniesiona w stronę wjazdu do garażu... Od studni już jest równo. Z tyłu niestety na razie zostaną te drewniaczki jak to nazwałaś Proponujesz coś innego?
Kiedyś myślałam o murku z kamienia ale niestety funduszy na to nie ma... Może jak będziemy robić podjazd to wtedy coś pokombinujemy...
Syla 20:52, 11 sty 2012

siaaska napisał(a)
Kształt rabaty to rzeczywiście taka łezka. Jest lekko uniesiona w stronę wjazdu do garażu... Od studni już jest równo. Z tyłu niestety na razie zostaną te drewniaczki jak to nazwałaś Proponujesz coś innego?
Kiedyś myślałam o murku z kamienia ale niestety funduszy na to nie ma... Może jak będziemy robić podjazd to wtedy coś pokombinujemy...

Wydaje mi się , że drewniaczki mogą być usunięte bez substytutu ....... Nic tam nie musi być , rabata będzie łączyć się z kostką ......
siaaska 20:57, 11 sty 2012

Syla tylko tam jest spadek... Boję się że w chwili obecnej kamyki będą wpadać mi na rabatkę bez tych zabezpieczeń...
Syla 22:19, 11 sty 2012

wersja 1

Syla 22:21, 11 sty 2012

Jutro narysuję coś innego ...... bo to mi nie leży ........
siaaska 10:36, 12 sty 2012

Syla dziękuję Ławeczka już tam nawet stoi To było stare zdjęcie więc trochę zmian jest... I ten bałagan w garażu... Teraz mi wstyd... Domek już ocieplony więc też inaczej wygląda.
Studni nie chcę aż tak zasłonić... Tam już jest zamontowana korbka, więc też wygląda inaczej... Projekt się mi podoba Tylko nie ma mojego strumyczka... Aż tak nie psuje tutaj? Widzę że będę musiała się też stąd pozbyć kilka roślinek... Za dużo ich u mnie...
Czekam niecierpliwie co wymyśliłaś jeszcze...
Wejście do domku jest po schodkach i tego niestety nie zmienię... Modrzewie też chciałabym zostawić...
siaaska 10:41, 12 sty 2012

Hmmm... Strumyczek jednak chyba jest.... i spływa aż pod studnię Fajnie Tylko muszę mieć inne kamyczki bo tych już niewiele zostało... Chyba że kolejny wyjazd nad morze...
Syla 16:58, 12 sty 2012

Ale ja niczego nie chcę Ci zmienić Ułożyłam na posesji kostkę granitową i zamazałam sobie schody , ale to nie znaczy ,że masz je zlikwidować hahahahaha dobre........ A w korze jest strumyczek tylko się długo wije i mało go widać. Są w strumyczku posadzone małe zielone trawki . A dzbanka nie ma bo w puzlach leżącego brak.......

Jeśli możesz to zrób podobne ujęcie z obecnego stanu rzeczy a ja sobie posiedzę i podumam ..... Fajnie jak byś mogła zrobić fotkę również z drugiej strony studni........

A wszelkie uwagi z Twojej strony mile widziane ..../wal jak w dym/ Tobie się ma podobać a nie koniecznie mi No trochę mi się też musi podobać dobra ???
Syla 17:00, 12 sty 2012

Jadę teraz starszemu garnituru na studniówkę szukać i butów i wszystkiego co potrzebne na tę okazję........ Ale się nasłucham znowu ......
Syla 17:01, 12 sty 2012

Jak wrócę to sobie jeszcze pogadamy , bo zastanawiałam się czy nie zrobić tam wrzosowo,wrzościowo i trochę trawek i to na czym Ci tak zależy ????